2777
2789
عنوان

خودارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 18 پست

خب خیلی از کنکوریا همیشه پیام میدن و برنامه و....میخان ک من چون وقت ندارم نمیتونم کمکشون کنم

حالا یه نکته بگم راجب این موضوعی ک گفتیم برا اونایی ک این عادتو کم و بیش دارن

یه مراکزی هست به اسم پانسیون مطالعاتی یا برید کتابخونه  اونجاها ثبت نام کنید صبح از خونه بزنید بیرون تا غروب ک شد برگردید خونه و نهارو   چیزایی ک لازمه با خودتون ببرید و اونجا بشینید درستونو بخونید

شبا هم سعی کنید زود بخابید کلا تلویزیون و گوشیو تعطیل کنید یا خعلی کم استفاده کنید خوراکی های صنعتی رو استفاده نکنید فقط خوراکی های طبیعی استفاده کنید

روزانه اگه مقدور شد یکساعت با پای پیاده تو طبیعت حالا اگه نشد تو پارک رو چمنا قدم بزنید

این سیستمو اجرا کنید بعدش خودتون ببنید تبدیل به چه انسانی شدین خودتون باید تجربش کنید اونوقت کنکور ک هیچ تو تمام چالش های زندگی موفق میشین

یه نکته ای دیگه  بگم

کسایی ک اونکارو انجام میدن چاکرای ریشه و خاجیشونو الوده میکنن یا اصطلاحا میگن چاکرا مسدود میشه

خب اون شخص دیگه اونکار لذت خاصی بهشون نمیده یا خیلی کم میشه دلیلش همینه ک چاکرا به مشکل میخوره حالا ببین کسایی ک متاهلن چطور میشن

خب یسری مشکلات دیگه برای شخص به وجود میاد حالا نمیگم مستقیم همش مربوط به اینکاره ولی خب اینکار باعث به مشکل خوردن چاکرا میشه و به طبع اون مشکلات هم به وجود میان

چاکرای ریشه: ترس، استرس، بی پولی و بی شغلی، نداشتن جا و مکان امن از نظر جسمی و فیزیکی، نداشتن اسایش و ارامش(تنظیم کننده هورمونهای جنسی،آدرنال،ضعف سیستم ایمنی بدن،کمردرد،پادرد،راست رود،پروستات، آلرژی)

چاکرای خاجی:کمبود محبت، گریه بی مورد، احساس ترس از اینده، مشکلات عاطفی و جنسی، بیقراری، انگار هیچکس او را درک نمیکند(غده استروژن،مشکلات جنسی،مثانه،رحم،روده بزرگ،نازایی،اسپرمها،پانیک)

اینها مشکلاتی هست ک ممکنه برای شخص پیش بیاد حالا شاید بعضی ها هم این مشکلات رو داشته باشن و درگیر اون عادت نباشن این اشخاص رو پاکسازی اون دوتا چاکرا کار کنن این مشکلاتشونم حل میشه و سعی کردم به صورت کلی یسریاشو بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیلی از کنکوریا همیشه پیام میدن و برنامه و....میخان ک من چون وقت ندارم نمیتونم کمکشون کنمحالا یه ...

اینجاشو باید بدون کفش با پا روی زمین تو طبیعت یا پارک راه برید ک خودتون میفهمید چه اتفاقی تو وجودتون میفته

و حرف اخر

اینکه حرف اخر رو اراده انسان میزنه

یعنی درسته شاید یسری عوامل حالا بعضیاشو اینجا گفتیم باعث وسوسه انسان بشه ولی هیچی نمیتونه انسان رو مجبور به انجام کاری کنه

اگه چند بار وسوسه شدین و مقاومت کردین برا دفعات بعد راحتر ازش میگذرین و این یعنی فرکانس و ارتعاشتون کشیده بالا

حالا نه این مورد فقط تمام موارد زندگی

مثلا چشم کنترل کردن چن بار نگاه نکنی دیگه راحته برا دفعات بعد به شرطی که ذهن هم با چشم یکی بشه نه اینکه با چشم‌نگا نکردی و تو ذهنت هی به اینچیزا فکر کنی

عادات بدو تغییر بدین یعنی رشد کردین و فرکانستون کشیده بالا