2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 43 پست
سرکارم میرم و ریدم😂

بی ادب😂🤦 کارت چیه ؟ ببین هر کاری و نمیگن کار

مثلا یه مهارت یاد بگیر یه کار درست حسابی که حقوقش خوب باشه آدم حسابی اطرافت باشه بخدا خیلی جوونی بعدا می‌رسی سن من و مث من پشیمون میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بی ادب😂🤦 کارت چیه ؟ ببین هر کاری و نمیگن کارمثلا یه مهارت یاد بگیر یه کار درست حسابی که حقوقش خوب ...

😂❤️

یه اداره کار میکنم 

مجازی هم سرکارم

والا مثلا شغلم خوبه هدفم این بود کارمو توسعه بدم ولی این فکر نمیزاره به چیزای دیگ فکر کنم

😂❤️یه اداره کار میکنم مجازی هم سرکارموالا مثلا شغلم خوبه هدفم این بود کارمو توسعه بدم ولی این فکر ن ...

زوده بخدا، مورد های بهتر همیشه هست ، یعنی خوبه ازدواج کنی ولی نه از هول حلیم بیافتی تو دیگ ذهنت و آزاد کن بزار مورد خوب جذب زندگیت بشه 

حق داری منم از وقتی ازدواج کردم واقعا آرامش گرفتم

کی به کی میگه بی خانواده😂😂😂

بی خانواده و بی صاحب تویی که تو خونه خودتون جات نیست میری خونه خانواده شوهرت خودتو میندازی رو سر اونا که بلکه نگهت دارن 

تویی که هنوز هیچی نشده رفتی خودتو انداختی زیر پسر مردم و ب این فکر نکردی که اگه نشه چیکار میخای بکنی 

ادم اگه یکم رو خودش غیرت داشته باشه

نه خودشو سبک میکنه بره خونه خانواده شوهر بخوابه

نه قبل عروسی همچین غلطی کنه هنو هیچی نشده به طرف بده!بعد اسم کاربریتم گذاشتی خانوم عااااقل!😂🤣

تنها بودم به او فکر کردم، ترسیدم به او فکر کردم، راه میرفتم به او فکر کردم، آسمون رو دیدم به او فکردم، خوشحال بودم به او فکر کردم، ناراحت بودم به او فکر کردم، شما هم یاد من هستید، آقای من ؟!.....🫀 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻