2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف ازدواجتون پیش اومده ممکنه با یکی از خانوادش درموردت حرف زده باشه ازدواج دارین باهم ولی زمان میبر ...

درست گفتی حرف ازدواجم باهاش مطرح شده بین خانوادشون 

خانواده اون مخالفت میکنن یا من؟

چند وعده باید صبر کنم؟

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
زمان اشناییمون کی هست ؟شغلش چیه ؟ مشخصاتش چیه ؟

بزودی 

اداری حالا یا می‌تونه معلم باشه یا تو یکی از این رشته ها 

قد متوسط نه خیلی کوتاه نه خیلی بلند مهربونه خانواده دوسته 

خیلی آدم حساس  یکمی عصبی

(العمر لو ینعاد اریدکM🫀🫂💍)

بزودی اداری حالا یا می‌تونه معلم باشه یا تو یکی از این رشته ها قد متوسط نه خیلی کوتاه نه خیلی بلند م ...

مثلا چند وقت دیگه ؟

سنتی پیش میره یا دوستی ؟

از اختلاف سنیمون یا چاقی لاغری یا قیافش میگی؟

دیگه چی حس میکنی ؟

.

درست گفتی حرف ازدواجم باهاش مطرح شده بین خانوادشون خانواده اون مخالفت میکنن یا من؟چند وعده باید صبر ...

تا آخر سال یا اوایل سال جدید احتمال خاستگاری یا نامزدی هس 

تا آخر سال یا اوایل سال جدید احتمال خاستگاری یا نامزدی هس

کارش کِی درست میشه؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
خانواده شما

رضایت میدن بالاخره ؟

مثلا چند وقت دیگه ؟سنتی پیش میره یا دوستی ؟از اختلاف سنیمون یا چاقی لاغری یا قیافش میگی؟دیگه چی حس م ...

دقیق نمیدونم ولی امسال نیس 

اولش سنتی ولی بعد دوستی

اختلاف سنی تون زیاد نیس ۵.۶ساله 

نه لاغره نه چاق متوسطه 

پوستش سبزس  رنگ چشاش هم قهوه ای 

فرم صورتش یا بیضی یا گرد

تا چند ماه دیگه درست میشه

خدا از دهنت بشنوه دخترررر 🤍🦋

کارش چه نوع کاری هست؟