2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم محجبه تر بشم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست

منتظر هیت ۹۰ درصد اطرافیانت باش پس

یجوری نگاهت میکنن انگار نجس ترین چیز روی زمینی

ناراحتت میکنن

توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»

سلام عزیزدلم...

تصمیم درستیه مسلمه که هرکس جذاب‌تر باشه نگاهابیشتر روش اما یه فرد خیلییییییی جذابم میتونه طوری باشه که نگاه مریضا بهش نباشه..

اصلا نگران تفکرمردم نباش گلم به نظرم اول موهاتو درست کن بعد بدن وشلوار.. ‌❤️❤️❤️❤️❤️

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اره ولی پیشنهادامم زیاده ینی هر دفه میرم بیرون یکی پیشنها میده ولی هیچ کدوم درست نیستن

ببین می‌خوای هم من عکس صورتمو بزارم هم خودت بزار ببینیم قیافمون چطوریه من تعریف از خودم نمی‌کنم ولی خیلی قیافم خوبه توی جایی کار می‌کنم هزار تا ۲۰۰۰ تا مرد زیر دستم کار می‌کنن مدیر برنامه‌ریزی یک کارخونم اینا جرات نمی‌کنن با من مستقیم صحبت بکنن من توی کارخانه واسه خودم میرم و میام همیشه خدام شالم روی شونمه یک بار تا الان نشده یکی برگرده به من نگاه بکنه توی خیابون یک بار یک نفر از پشت دست گذاشت به کمرم برگشتم آنچنان با کیفم زدم تو صورتش دماغ یارو غرق خون شد همه مردم جمع شدند التماس می‌کرد زنگ نزنم به پلیس ولی شما خودت با رفتارت باعث میشی همه بیان بهت پیشنهاد بدن هیچ ربطی هم به پوششت نداره تا وقتییم که رفتارتو اصلاح نکنی تهش میشی یه چادری که همه هزار جور پیشنهاد بی‌شرمانه بهت میدن بعدشم اسم چادریا خراب میشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همین که این تصمیم گرفتی ارزشمنده خیلییی سعی کن شیاطین پشیمونت نکنن

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

منتظر هیت ۹۰ درصد اطرافیانت باش پسیجوری نگاهت میکنن انگار نجس ترین چیز روی زمینیناراحتت میکنن

نمیخوام چادری بشم یا خیلییی باحجاب 

در حدی که یکم لباسای ازادتر بپوشم اان کوتاه و تنگ میپوشم خیلی وقتا

ولی رفتار من اصلا زننده نیس خدا شاهده که من هیچ وقت تو خیابون واسه کسی دلبری نکزدم که شماره بگیرم

تاپیکات اصلا اینو نمیگه متاسفانه چیز دیگه‌ای نشون میده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
داداش من یه پسره سن کمی هم نداره ۳۳ سالشه یه جمله‌ای یه بار به من گفت هیچ وقت از یاد من نمیره می‌گفت ...

پوشش هم بخشی از رفتاره دیگه 

آخه آدم تیپ جلف بزنه و سینه و ران و باسنش رو بولد کنه بعد سنگین رفتار کنه توقع داره کسی نگاهش نکنه 🤔

پوشش و رفتار و لحن و ... مکمل هم هستند

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

دمت گرم تصمیم خوبی گرفتی.

من هم یک مدت کوتاهی در خیابون ها حجابم کامل بود ( در حد مانتو و روسری و بیرون نبودن موها ) اما بعد از یک مدتی ولش کردم متاسفانه.

Tunnel Vision                                                                 

قطعا پوشش هم تاثیر داره تورفتار دیگران

البته درکنار رفتار اما پوشش خیلییی مهمه چون پوشش جز همون رفتاره دیگه

2790
2778
2791
2779
2792