2777
2789
عنوان

اون تاپیک پربازدید زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست

چون ایشان در قبرستان مسلمانان دفن شده تابع قوانین مسلمین هست پس ما موظف هستیم برای ایشان فاتحه بفرستیم حتی اگه مرتکب قتل هن شده باشه و این فاتحه بهش میرسه اگه حین اعدام و مرگش ایمان ازش گرفته نشده باشه.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره منم اشکم درومد طفلی اسی هم اذیتش کردن بعضیا هی میگن دروغ میگی آقا وجود داره اون دنیا من دیدم کام ...

منم عصبی شدم از دست کاربرا

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ایشان در قبرستان مسلمانان دفن شده تابع قوانین مسلمین هست پس ما موظف هستیم برای ایشان فاتحه بفرست ...

بعد ممکنه دیگه کمتر ازارش بدن؟ نکنه تو اتیش جهنم باشه🥺

منم عصبی شدم از دست کاربرا

گناه داشت واقعا هی میگن ن مال ما اینجور بود مال هرکی فرق می‌کنه الان من خودمو دیده بودم لباس حریر سفید داشتم لامپهای بلند حجاب نداشتم خب این دروغ میگم؟مال هرکس متفاوته

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بعد ممکنه دیگه کمتر ازارش بدن؟ نکنه تو اتیش جهنم باشه🥺

کسی آزارش نمیده 

این اعمال بد ما هستن که ما رو در برزخ آزار میدن 

اگه واقعا قتل انجام داده باشه خود این عمل قتل جهنمش است .

البته فاتحه و خیرات بهش میرسه و کمی آرامش میکنه. 

طبق اون شرایطی ک گفتم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اخرش شبیه همه

اره منم برزخ بودم و بلاتکلیف تو یه بیابون که آخرش گفتن باید برگردی خواهرت نمی اره که وقتی بش گفتم گریه کرد گفت اره من دعا کردم سرنمازم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
کسی آزارش نمیده این اعمال بد ما هستن که ما رو در برزخ آزار میدن اگه واقعا قتل انجام داده باشه خود ای ...

نمیدونم اخه واقعا اونارو کشته یا ن

🥺شما تجربه داشتی؟

بله البته خواب بود خودمم نمیدونم خواب بود یاواقعی ولی خیلی واقعی بود خیلی

نمیدونم اخه واقعا اونارو کشته یا ن

این مهم نیست 

وظیفه شما به عنوان بازمانده این است برای ایشان خيرات  کنید 

از واجبات انجام نداده اش شروع کنید 

نماز نخونده روزه نگرفته اینها رو انجام بدین 

تا گرفتاریش در برزخ کم بشه 

بعدش با کار خیر مستحبی و استغفار برای آن مرحوم

بله البته خواب بود خودمم نمیدونم خواب بود یاواقعی ولی خیلی واقعی بود خیلی

میتونم حسش کنم

کاش منم تجربه کنم ببینم شرایطم اونور چطوریه که بعدش به خودم بیام و درست بشم

میتونم حسش کنمکاش منم تجربه کنم ببینم شرایطم اونور چطوریه که بعدش به خودم بیام و درست بشم

اره به نظرم خیلی خوبه