چون ایشان در قبرستان مسلمانان دفن شده تابع قوانین مسلمین هست پس ما موظف هستیم برای ایشان فاتحه بفرستیم حتی اگه مرتکب قتل هن شده باشه و این فاتحه بهش میرسه اگه حین اعدام و مرگش ایمان ازش گرفته نشده باشه.
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گناه داشت واقعا هی میگن ن مال ما اینجور بود مال هرکی فرق میکنه الان من خودمو دیده بودم لباس حریر سفید داشتم لامپهای بلند حجاب نداشتم خب این دروغ میگم؟مال هرکس متفاوته
بعد ممکنه دیگه کمتر ازارش بدن؟ نکنه تو اتیش جهنم باشه🥺
کسی آزارش نمیده
این اعمال بد ما هستن که ما رو در برزخ آزار میدن
اگه واقعا قتل انجام داده باشه خود این عمل قتل جهنمش است .
البته فاتحه و خیرات بهش میرسه و کمی آرامش میکنه.
طبق اون شرایطی ک گفتم
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
وظیفه شما به عنوان بازمانده این است برای ایشان خيرات کنید
از واجبات انجام نداده اش شروع کنید
نماز نخونده روزه نگرفته اینها رو انجام بدین
تا گرفتاریش در برزخ کم بشه
بعدش با کار خیر مستحبی و استغفار برای آن مرحوم