2777
2789
عنوان

زندگی بی روح😔

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 23 پست
الان متوجه نیستی ولی بهترین دوران زندگیت هستی منم اونموقع ینفر اینو بهم میگفتی می‌خندیدم میگفتم اصلا ...

خودمم ب اینا خیلی علاقه دارم ولی میگم دانشگاه اگه نرم بقبه مسخرم میکنن سرکوبم میکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا انگیزه ی منو ازم میگرفت

دیگه اینا به برداشت شخصی خود ما هم ربط داره

من همه جور کتابی رو میخونم ولی همه اطلاعاتش رو الگو برداری نمیکنم ،…چون اون نویسنده هم خدا نبوده ، یه آدم عادی مثل ما بوده که تجربه هاشو گفته، شاید بعضی تجربه هاش گره کور مارو بتونه باز کنه

مشکل پسرت چیه😅😅

پسر منم فککنم شبیه تو باشه

هوش تحصیلی بیست

انگیزه برای درس خوندن بیست 

اما متاسفانه اختلال وسواس فکری داره ، افکار اجباری

ینی ذهنش اینقدر از انواع اطلاعات علمی، سیاسی، تاریخی و غیره پر شده که دیگه اعصاب درس خوندن براش نمیمونه و نمیتونه تمرکز کنه رو درسا

بعد باز دچار عذاب وجدان میشه که داره زمان رو از دست میده و اینهمه امکانات برای پیش رفت در آینده، اما افکارشو نمیتونه کنترل کنه

حالا خاستی بقیشم بگم😅

خودمم ب اینا خیلی علاقه دارم ولی میگم دانشگاه اگه نرم بقبه مسخرم میکنن سرکوبم میکنن

از الان میخوای ب حرف مردم باشی تا کی واقعا همین امروز شروع کن برو یاد بگیر مدرک بگیر کار کن پیشرفت کن مجردی راحتی بخدا..

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻