2777
2789
عنوان

زندگی بی روح😔

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست
الان متوجه نیستی ولی بهترین دوران زندگیت هستی منم اونموقع ینفر اینو بهم میگفتی می‌خندیدم میگفتم اصلا ...

خودمم ب اینا خیلی علاقه دارم ولی میگم دانشگاه اگه نرم بقبه مسخرم میکنن سرکوبم میکنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والا انگیزه ی منو ازم میگرفت

دیگه اینا به برداشت شخصی خود ما هم ربط داره

من همه جور کتابی رو میخونم ولی همه اطلاعاتش رو الگو برداری نمیکنم ،…چون اون نویسنده هم خدا نبوده ، یه آدم عادی مثل ما بوده که تجربه هاشو گفته، شاید بعضی تجربه هاش گره کور مارو بتونه باز کنه

مشکل پسرت چیه😅😅

پسر منم فککنم شبیه تو باشه

هوش تحصیلی بیست

انگیزه برای درس خوندن بیست 

اما متاسفانه اختلال وسواس فکری داره ، افکار اجباری

ینی ذهنش اینقدر از انواع اطلاعات علمی، سیاسی، تاریخی و غیره پر شده که دیگه اعصاب درس خوندن براش نمیمونه و نمیتونه تمرکز کنه رو درسا

بعد باز دچار عذاب وجدان میشه که داره زمان رو از دست میده و اینهمه امکانات برای پیش رفت در آینده، اما افکارشو نمیتونه کنترل کنه

حالا خاستی بقیشم بگم😅

خودمم ب اینا خیلی علاقه دارم ولی میگم دانشگاه اگه نرم بقبه مسخرم میکنن سرکوبم میکنن

از الان میخوای ب حرف مردم باشی تا کی واقعا همین امروز شروع کن برو یاد بگیر مدرک بگیر کار کن پیشرفت کن مجردی راحتی بخدا..

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببخشید پسرتون خوب شد؟؟

سلام گلم

آره بهتر شده، البته اینم بگم پسر من دوازدهمه امسال کنکوریه وبهاطر استرس هیولای کنکور و یکسری مسایل دیگه که خودت هم میدونی در مملکت الان هست ، نگرانی آینده وضعیت کشور بحران بلوغ ووووو... خیلی عصبی و مضطرب شده بود نمیتونست درس بخونه تمرکز نداشت افسردگی گرفته بود ، بردمش دکتر روانپزشک دوسه مدل قرص داد خورد و بهتر شد.

بعضیا کلا ذهن حساستری دارن ولی کلا سال کنکور یه خفقان خاصی داره و ممکنه ذهنتو از کار بندازه برای خیلیا پیش میاد

اگه شما هم متوجه شدی که نمیتونی درست تمرکز کنی درس بخونی حتما برو پیش روانپزشک دوتا قرص میده میخوری خوب میشی نگران نباش

شبها هم سعی کن زود بخوابی و تغذیه ات رو درست کن، یکمی داروی تقویتی بخور حتما

اینها طبیعیه برای سن نوجوونا ولی اگه مدرسه درگیرش هستی حتما دکتر برو