2777
2789

بچه ها یه همسایه ای تازه به آپارتمان رو به رومون اومدن, زنش کلا با سو..تین و تاپ خیلی کوچیک و شلورک کوچیک میگرده

حتی یه بار کلا بالا تنه لخت لخت بود

منم شوهرم عادت داره همیشه از پنجره بیرون و نگاه کنه, اینا تازه اومدن میترسم همسرم بره ببینه با اون وضعش

چیکار کنم پرده بزنن واسه خونشون. 😔😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ديديش بگو خونتون قشنگ معلومه همه چيش يه پرده بزن تعارف كه نداري

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
😐 خدايا همسايه تو خونشم راحت نيست

اخه خیلی خونشون نزدیک خونه ی ما هست 

قشنگ بدون لباس وایمیسه تو بالکن 

به نظرت این کارش درسته؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

خوب خونشه ، همه زوج های جوون اینطور هستن تو خونه میگردن، ولی اگه پرده نداره خونشون کارش خیلی زشته ،شاید نمی دونه وقتی لامپ روشن میشه داخل خونشون مشخصه؟ من خودم همیشه پرده رو به پذیرایی رو چک میکنم کنار نره خصوصا شبها   

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘