خیاله مدیر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 54 عنوان اسم دختر | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 20 پست نمیدونم اسم دخترمو چی بزارماز اسمای جدید که به الف ختم میشن خوشم نمیاداصلا هیچ اسمی به دلم نمیشینه اگه با فامیلیش که برزگر هست هم جور باشه خوبه 1396/08/25 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیاله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 54 لطفا اسمایی که همه شنیدن رو پیشنهاد ندیناسمایی که کمتر شنیده شده بگید
طلا1645 عضویت: 1395/11/13 تعداد پست: 4759 نگار خيلى قشنگهبَرفين برزگرباران برزگربيسان برزگرراشينتاميلا (اسم روسى-آذرى هست)سوگندسروين بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
آوا26 عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 15521 [QUOTE=48259043]من شاید آوا یا ارغوان بزارم 😐[/QUآوا خییییلی قشنگه یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8819 روژان قشنگه 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»