2777
2789
گلستانی گیلان رشت گرگان با ما فرق دارن رشت خیلی با نمک حرف میزننما ساری قائمشهر بابل امل ی نموره ف ...

همیشه تندرست و شاد باشین عزیزم 

هرجا مازنی ببینم کلی ذوق میکنم❤️❤️

خب خب مال کدوم ورایی؟

سمت دلگان 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سمت دلگان

آهااا نزدیکم هستیم😐😂

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

آهااا نزدیکم هستیم😐😂

خداوکیلی 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

خداوکیلی

آره یعنی فاصلمون تا دلگان یک ساعتو خورده ای یا همون دو ساعت میشه 

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

آره یعنی فاصلمون تا دلگان یک ساعتو خورده ای یا همون دو ساعت میشه

مال ایرانشهر 

مال ایرانشهر

😁😂

راستی جای شما گرم یا سرد؟حدس می‌زنم گرم باشه ن؟