@toranjbano چطوری ترنج قشنگم ؟چی شده بود؟ مثل اینکه کسی بهت توهین کرده ؟ تاپیکات قفل بودند نتونستم ...
سلام بانوی دوست داشتنی، خوبی فدات شم؟ مرسی ممنونم چه بگم والا کاملاً بی دلیل تو تاپیک فیک لباس سه قلوها مورد عنایت اون کاربری که تو تاپیک آخرم گذاشتم قرار گرفتم، البته بار اولش نیست ایشون
من حتی ریپلای و صحبتی هم باهاش نداشتم ولی کلی توهین کرد بهم 🤕🤕
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عجب واقعا آدم میمونه چی بگه مقدار روانی ها داره اینجا روربروز بیشتر میشه دور از جونت خدا رو روزی هزا ...
اصلا نفهمیدم چیشد که اینقدر توهین کرد جالبه هیچکس هم رسیدگی نمیکنه😐
چه عکس های خوشگلی گذاشتی، دلم رفت😍😍
اصلا نفهمیدم چیشد که اینقدر توهین کرد جالبه هیچکس هم رسیدگی نمیکنه😐چه عکس های خوشگلی گذاشتی، دلم ر ...
سلام عزیزم خوبی؟ منم پست آخرت رو دیدم واقعا نی نی سایت به چه روزی افتاده و انگار شده محل بزن بزن و کشت و کشتار 😑 اینجا از هر خانواده ای با فرهنگ و تربیت مختلف هستند و ایشونم بدون دلیل خاصی به شما توهین کرده متاسفانه و فرهنگ و شخصیت خودش رو نشون داده زیاد بهش فکر نکن و اعصابت رو واسه این موارد خورد نکن مهربون 🌹 البته امیدوارم که نی نی یار هم رسیدگی کنه
سلام عزیزم خوبی؟ منم پست آخرت رو دیدم واقعا نی نی سایت به چه روزی افتاده و انگار شده محل بزن بزن و ...
سلام ب روی ماهت مرسی شما خوبی؟ چی بگم والا مردم بی تربیت شدن
عجب واقعا آدم میمونه چی بگه مقدار روانی ها داره اینجا روربروز بیشتر میشه دور از جونت خدا رو روزی هزا ...
خانم دکتر ازتون انتظار نداشتم
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
چه جالب المان روانی نداره؟؟
خانوم محترم چون مهاجرت کردی رفتی قرار نیس ب جامعه ک توش بزرگ شدی متولد شدی توهین کنی هرجایی ادم بی شخصیت هست ربطی ب جامعه نداره مثلا اون کشوری ک توش هستی
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤