2789
عنوان

خیلی زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خودت با خودت قهریو اعتماد به نفس نداریهمین باعث میشه این فکرا بیان به ذهنتاین چه حرفیه میزنی آخهه ...

🥺اخی فدات بشم خب مشکل اینجاست که من از خودم و بدنم چهرم همجام متنفرم ولی بقیه مثل خر انگاری ازم خوششون میاد مخصوصا پسرا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

پس اوسکول کردی مردمو

بخدا چهرم بده 😐 تو ک ندیدی شایدم چون تو سن بلوغم 16سالمه اخه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

وا خب بده ببینم چی میگی همش زشتم زشتم

جرعت ندارم خو🤣🤣 چون اینجا پر ادمه

🥺اخی فدات بشم خب مشکل اینجاست که من از خودم و بدنم چهرم همجام متنفرم ولی بقیه مثل خر انگاری ازم خوش ...

خب اشتباه میکنیییی

میدونی چقدر تو ناخودآگاهت تاثیر داره

آدما همشون یه اثر خاصن هر کس یه جوری قشنگه تازه خداروشکر میگی مشکلی نداری از لحاظ ظاهری

دیگه چی میخوااای

خیلیم قشنگی ندیده میگم

نشنیدی میگن دخترا همه ناز هستن انسان های خاص هستن؟

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خب اشتباه میکنییییمیدونی چقدر تو ناخودآگاهت تاثیر دارهآدما همشون یه اثر خاصن هر کس یه جوری قشنگه تاز ...

((:فدات ممنون 🥺شاید 20سالم شد خوشگل شم مثل تو اخه 16سالم شایدم بخاطر بلوغه

((:فدات ممنون 🥺شاید 20سالم شد خوشگل شم مثل تو اخه 16سالم شایدم بخاطر بلوغه

خدانکنهه 

شک نکن الانشم خوشگلییی🫶

بعد بلوغ که نازتر میشی تازه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بفرست پی وی برو سایت آپلود عکستو آپلود کن لینکش برام بفرست

عم... 😐ولش

خدانکنهه شک نکن الانشم خوشگلییی🫶بعد بلوغ که نازتر میشی تازه

💗🥺