2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ شکم پر

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
از عاشقان ماکارونی هستم😋

منم بدجور عاشقشم یعنی میمیرم براشااا

ولی باردارم 

غذای خودمو نمیتونم بخورم گلاب به روتون همش بالا میارم🥲🙂

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بعضی اوقات منم اینجوری میشم احساس میکنم معدم بسته شده

ای کاش ادم همیشه اینجوری باشه خدایی شام هیچی جز ضرر نیست همش میشه چربی🤦🏻‍♀️

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
منم بدجور عاشقشم یعنی میمیرم براشاااولی باردارم غذای خودمو نمیتونم بخورم گلاب به روتون همش بالا میار ...

اخی عزیزم 

یکم بگذره خوب میشه حالت تهوع تون بعد جبران کن این روزارو 

♥️خدایاشکرت♥️

ای کاش ادم همیشه اینجوری باشه خدایی شام هیچی جز ضرر نیست همش میشه چربی🤦🏻‍♀️

دقیقا منم شنیدم اینو میگن صبحونه رو باید کامل بخوری 

که من اکثرا صبحونه نمیخورم ....

♥️خدایاشکرت♥️

اخی عزیزم یکم بگذره خوب میشه حالت تهوع تون بعد جبران کن این روزارو

ان شالله

کاش برسه

یعنی ایقد بخورم که بترکم😂

از بس این ۳ ماه نخوردم 

این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد ،،،دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

دقیقا منم شنیدم اینو میگن صبحونه رو باید کامل بخوری که من اکثرا صبحونه نمیخورم ....

آره شام افتضاح ترین وعده غذایی ممکنه یکی از  آشنایان متخصص تغذیه س میگه هم من هم کل خانوادمون کلا وعده ی شام رو حذف کردیم اینقدر که مضره در عوض صبحانه برترین وعده ی ممکنه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤