2777
2789
شما خودت چی شدی؟!

خودم معلم شدم ولی باید واقعیت های شغلی رو در نظر بگیریم ۴تومن حقوق ک آنقدر ادعا ندارم عزیزم

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی میگی؟اگه معلم ها و استاد نبودن همین پزشکا میتونستن پزشک شنارشد بخونی کلی پیشرفت میکنی

سوال کردن جواب دادم چرا جبهه میگیرین؟😅ما قدردان معلم ها هم هستیم هرکس به جای خود

خانواده ها تو خونه خیلی چالش ها دارن ،ای غذام نسوزه ،ای بچم مشقش و ننوشته، ای اون یکی بچم جیش داره ، ...

خب همون کع راحت نیست صدبار باید یع موضوع رو توضیح بدی ایا بفهمن یانع شلوغ نکنن گوش کنن، دعوا نکنن با مداد همدیگرو کور نکن و هزارتا چالش دیگه تازه تهش اولیا بیان هزارتا حرف بارت کنن و برن

❤

خب همون کع راحت نیست صدبار باید یع موضوع رو توضیح بدی ایا بفهمن یانع شلوغ نکنن گوش کنن، دعوا نکنن با ...

والا همینارو که میگی مام تو خونه بهشون میگیم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب اون بچه فقط یکنفره نه30نفر

بله ولی کنارش هشتاد تا کار باید انجام بدیم معلم تو مدرسه وظیفه اش درس دادنه فقط ولی ما خیلی کارا باید انجام بدیم کنارش به بچه هامونم درس یاد بدیم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خب اون بچه فقط یکنفره نه30نفر

درضمن معلم درس م یه ده حقوق میگیره ولی مامانا تو خونه برا این کارا حقوقی ندارن

بله ولی کنارش هشتاد تا کار باید انجام بدیم معلم تو مدرسه وظیفه اش درس دادنه فقط ولی ما خیلی کارا بای ...

خب اون معلم هم توخونه همینکارارو انجام میده، چرا کمرهمت بستید کار معلم رو بی ارزش جلوه بدید؟ شما خودتون از پس یه بچه هم برنمیاید وقتی میرن مدرسه نفس راحتی میکشید بعد میگید معلم کارش اسونه

❤

درضمن معلم درس م یه ده حقوق میگیره ولی مامانا تو خونه برا این کارا حقوقی ندارن

مگه. موضوع مقایسه معلم و خانه داره؟ خب خانه دار هم بره درس بخونه معلم بشه چه مقایسه چرتی بود این، معلم هم. بالاخره همسر و مادر یه کسی هست و همین کارای خونه رو هم انجام میده

❤

خب اون معلم هم توخونه همینکارارو انجام میده، چرا کمرهمت بستید کار معلم رو بی ارزش جلوه بدید؟ شما خود ...

معلم حقوق میگیره درس میده 

مگه. موضوع مقایسه معلم و خانه داره؟ خب خانه دار هم بره درس بخونه معلم بشه چه مقایسه چرتی بود این، مع ...

معلم حقوق میگیره ☺️

مگه. موضوع مقایسه معلم و خانه داره؟ خب خانه دار هم بره درس بخونه معلم بشه چه مقایسه چرتی بود این، مع ...

باشه خانم معلم تمومش کن من هرچی بگم شما حرف خودتو میزنی بای ☺️

واما  در مورد بارداریت بگم ،من وقتی اقدام کردم حدود سه سال طول کشید تا بچم و بغل بگیرم اونم ۳ سال پر استرس ،سال دوم که دیدم طبیعی باردار نشدم رفتیم دکتر کلی دوا و درمون ولی نشد ،ازمایش همسرم ضعیف بود خودمم،کارمون به ای یو ای کشید چن بار انجام دادیم نتیجه نگرفتیم ، برای ای وی اف اقدام کردیم دوبار ای وی اف شدم اما بازم نتیجه ای نگرفتم خیلی روزای چرت و مزخرفی رو گذروندم روزای پر استرس همراه با اشک ،بار دوم که منفی شد ای وی اف ،به همسرم گفتم مگه همه چی بچه اس تو بی بچه من و میخوای؟! گفت  آره چرا نخوام الآنم فقط بخاطر تو میرفتم دکتر که ناراحت نشی ،نگم اونروز که چقدر گریه کردم تو بغلش با هم گریه کردیم تصمیم گرفتیم رها کنیم به خدا گفتیم ما تلاشمون و کردیم نشد حتما نمی‌خوای به ما بچه بدی دیگه حتما صلاحمون و میخوای ،دیگه از فرداش ول کردیم این موضوع رو اصلا حرفشم نزدیم ،هی می‌رفتیم گردش ،بیرون تفریح می‌خندیم خوش میگذروندیم اصلا عین خیالمون نبود دیگه ماه به ماه منتظر بی بی چک نبودم اصلا برامون دیگه مهم نبود ،تا اینکه بعد هشت ماه دیدم دوماه از پریم گذشته و پریود نشدم بیخیال شدم باز دو هفته گذشت دیدم نه چرا من پریود نمیشم پس بدون اینکه به همسرم بگم رفتم بی بی چک خریدم و زدم دیدم بله دو خط افتاد یخ زده بودم مگه میشه آخه بعد این همه دوا درمون این همه دوندگی بدون هیچ دارویی من باردار بشم دیدم آره واقعا حاملم به همسرم گفتم رفتیم دکتر و سونو که بهمون گفت بله حامله ای خانوم ،وای نگم از اون روز هر دومون بال درآورده بودیم تو خیابون می دویدیم می‌خندیم همسرم آنقدر دیونه بازی درآورد که ... بگذریم خواستم بگم تو تلاشت و کردی الان وقت بیخیال شدن هست بدون استرس روزات و با همسرت بگذرون ،بهترین خاطره ها رو برا هم بسازین اون بالایی هر وقت صلاح بدونه دامنت و سبز می‌کنه ،این استرس و نگرانی و فشار بیش از حد خودش نمی‌ذاره آدم باردار بشه ،این تجربه‌ی من بود امیدوارم یه ذره از حالت  و خوب کنه 🌹

واما در مورد بارداریت بگم ،من وقتی اقدام کردم حدود سه سال طول کشید تا بچم و بغل بگیرم اونم ۳ سال پر ...

عزیزم خوشحال شدن خدا بچت رو حفظ کنه برات، بله منم خیلی شنیدم وقتی دیگع بهش فکر نکنی میشه، ممنونم از توضیحت، انشالله قسمت همه منتظرا باشه این حال خوب

❤