2777
2789
عنوان

پسرم نحسه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 42 پست

واقعا موندم!چه تفکرات مسخره ای

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه مادر ب بچش اینجوری بگههمیشه فک میکردم این حرفا برای داستاناست واقعا مورد تاسفه و بشدت غم ...

مادر پدر من .زندگیمو تباه کرده فقط ارزوم مرگشه 

هست واقعی نمیدونم چرا خدا به اینجور ادما بچه میده

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

وا دیوانه ای مگه اینجوری به بچه میگی؟؟؟ پسر من از ۶ روزگی تا یک سالگی همش گریه میکرد شب نمیخوابید منو داغون کرد ،،الان هم مثه پسر شماست ،،،، فکر نکنم ربطی به این چیزی که گفتی داشته باشه،،،از الان بخوای انگ نحسی و بدشانسی به بچه بزنی فردا دیگه هیچ،،،،حداقل تو که مادرشی پشتش باش

عزیزم اما بچه ای ک‌بدنیا میاد ذهنیت و پیش فرضی ندارع از چیزی ، رفتار و یاد میگیره ، یعنی بخشیش اکتسابیه ، پس مواظب باشید کسایی ک کنارشن 

و مابقی هم ژنتیکی 

اما کلا اون طفل معصوم گناهی نداره کلا و نحسی و این موارد خرافاته 

ببرش مشاورکودک پسرامعمولاخیلی شیطون هستن

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه