2777
2789
عنوان

مادر دانش آموزم کتکش زده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 51 پست

منم بااینکه گاهی خودم دانش آموزام رو تنبیه می کنم درحد داد زدن یا ۵دقیقه نگه داشتن گوشه ی کلاس چون منطقه ای که تدریس می کنم بچه های دوزبانه ی فوق العاده شیطون داره ومجبورم برای کنترلشون این تنبیه رو بکارببرم ولی اگه بفهمم که مادری بچش رو زده انقد ناراحت میشم انگار بچه ی خودم کتک خورده بعد بامادرش دعوا می کنم کلا تومنطقه ای که هستم اکثرا بچه هاشون رو تنبیه بدنی می کنن واین خیلی بده که بچه رو به کتک عادت بدی

من که معلم دخترم همه درساشو انداخته گردن والدین

پایه اول واقعا سخته و سر کلاس زمان کم میاریم بخواهیم هی تکرار و تمرین کنیم خدا خیرتون بده اگر باصبوری زمان میذارید

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چه معلم مهربونی خدا خیرت بده

سال اولمه حالم بده از۶صبح روز تعطیل بیدارشدم که نکنه من بلدنبودم خوب درس بدم،جالبه سر کلاس هرچی میپرسم جواب میده و جزو دانش آموزهای زرنگمه

پایه اول واقعا سخته و سر کلاس زمان کم میاریم بخواهیم هی تکرار و تمرین کنیم خدا خیرتون بده اگر باصبور ...

واقعا وحشتناکه مثلا هردرس فارسی رو که پایه های دیگه دوهفته زمان دارن ما توسه روز باید یاد دانش آموزبدیم تازه باکلی شعر وداستان ونمایش اونم نشانه ی جدید فقط چیدن تابلو وجمع کردنش یه زنگ کامل ازمون وقت می گیره خوبه که خانواده ها همکاری کنن نتیجش رو تو پیشرفت بچه های خودشون می بینن

شما تو جایگاه خودت وظیفه ات رو به جا بیار هیچ مادری رو هم قضاوت نکن اون بچه اش رو هزار برابر بیشتر ا ...

وقتی کسی کارش اشتباه باید بگی

چون بچه به دنیا آورده حق نداره هر بلایی میخواد سرش بیاره چون مادرش فقط ما هم انسانیت باید تذکر بدیم

این چه استدلالی هست که دارین ؟بله حتی یه مادر روانی و دیوانه هم بچه اش رو دوست داره ولی آسیبهای جبرا ...

هر وقت با شما صحبت کردم اونموقع رو نظرم ریپلای کن حالا مجبورم جوابتو بدم!

گفتم که کارش اشتباهه و من تا حالا داد هم نکشیدم سر بچه ام 

ولی به معلم ربطی نداره این چیزا خودش وظیفه اش رو به جا بیاره دایه عزیزتر از مادر نشه 

یاد خودم افتادم 

کلاس اول بودم خیلی درسم خوب بود روخوانیم عالی بود معلمم یه مجله برای کلاس دومی ها داد بهم گفت برو اینو با کمک پدر یا مادرت تمرین کن تا اخر سال بخون روخوانیت عالی میشه 

منم اونموقع ده بیست تا نشانه بیشتر یادنگرفته بودم 

هرشب مجله رو میبردم با التماس که بابام بهم کمک کنه بخونم اونم فقط میگرفت دستش میگفت بخون من ببینم 

منم کمی گیر میکردم تو کلمات انقدر عصبانی میشد انقدر تحقیرم میکرد توقع داشت مثل بچه کلاس دومی کامل و روون همه رو بخونم نمیدونم چرا بعد این همه سال هنوزم یادم نرفته 🫠

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

بهتره شما هم بهش بگین عجب مادر موفقی هستید در پایان سال شما یک دانش اموز با مشکلات روحی روانی تحویل ...

باافتخارم به من میگه،موندم چیبگم 

دختره همین الانشم تا چیزی میشه میپرسه خانم واسه من بهتره یا فلانی هردقیقه داره خودش رو مقایسه میکنه اگر کسی رو بابت چیزی که گفته تشویق کنم اونو تشویق نکنم گریه میکنه که چرا همش فلانی رو تشویق میکنید درصورتی که خیلی حواسم هست تبعیضی نباشه.

خداشاهده معلم هم معلمای قدیم 

شما الان مشکل مادره رو‌میبینید

ولی این معلما ذره وقت واسه دانش اموزاشون نمیذارن به هیچ عنوان دلسوز نیستن‌

از وقتی هم که کرونا اومد دیگه راحته راحت شدن همه شاد نصب کردن فقط دستور میدادن که تکالیف چیه

شما تو جایگاه خودت وظیفه ات رو به جا بیار هیچ مادری رو هم قضاوت نکن اون بچه اش رو هزار برابر بیشتر ا ...

دخالت نکردم فقط ناراحتم اتفاقا چیزی هم بهش نگفتم فقط گفتم به جای اینکارها بیشتر زمان بذارید برای تکرار و تمرین،کسی با کتک یادنگرفته

درآخرم گفتم توقعتون زیاده ازش من سرکلاس راضیم