2777
2789
عنوان

من با یکی بودم بعد ی سال فهمیدم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 36 پست
الان میترسم بلایی سرم بیارع همین مامانم بفهمه زندم نمیذاره حیف یکسال عمرم که عاشقش شدم

حق داری ولی فکر نکنم کاری کنه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش چه خونسرد برخورد کرده و انگار چندین بار براش اتفاق افتاده باتجربه عمل کرده گفته مدرک بده

همین بخدا خیلی خونسرد بود خیلی پشمام ریخت من ک دوس دخترش بودم از سنیدن خیانتش کلی گریه کردم 

نشسته چت کردن زنش و گفتم چرا خودتو زدی ب اون راه من گول خوردم با پبج اصلی ام پیام دادم

بلاک کن، هیییییچ غلطی نمیتونن بکنن ولی تو هم دیگه صحبت رو ادامه نده و درگیرشون نشو

بلاک کن، هیییییچ غلطی نمیتونن بکنن ولی تو هم دیگه صحبت رو ادامه نده و درگیرشون نشو

ما کلی عکس باهم داریم میترسم بفرسته برای مامانم شمارشو داره اصلا داغونم داغون نمیتونم حضم کنم چجور با همچین ادمی بودم عاشق ک هیچ روانیش بودم عکسامون ببینی باورت نمیشه عاشق این شدم

خیر نبینه الهییی

بازی کردن با احساسات واقعا عوضی ترین کار دنیاست

آخه حروم زاده تو ک زن داری، تو ک عیاش ی دیگه با احساسات دختر مردم چرا بازی میکنی

اینابخدا روانین باید تیمارستان بستری شن

توام خداروشکر الان فهمیدی بیشتر از این اذیت نشدی

گریه اینا میکنی کم کم فراموش کن اون عوضی رو 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
ما کلی عکس باهم داریم میترسم بفرسته برای مامانم شمارشو داره اصلا داغونم داغون نمیتونم حضم کنم چجور ب ...

بفرسته، دیگه الان همه دوست پسر وارن، نهایتش یه کتکه دیگه ولی اگه میخواست بفرسته تا حالا فرستاوه بود از زنش میترسه که تو همون عکسا رو بفرستی برای زنش

بفرسته، دیگه الان همه دوست پسر وارن، نهایتش یه کتکه دیگه ولی اگه میخواست بفرسته تا حالا فرستاوه بود ...

هرچی بود و نبود ب زنش گفتم ابنقد مهربون ریلکس جوابم داد هنگ کردم 😐

مگ باهم بیرون نمیرفتین ؟!چجوری تو یکسال متوجه نشدین زن داره؟!و زنش چجوری متوجه نشده یسال شوهرش با کس ...

اصلا گوشیش زنگ نمبخورد ما باهم کلی سفر رفتیم البته کارش تو سفارته میگف کارم با گوشیه و ویزا و اینا صادر میکرد

خیر نبینه الهیییبازی کردن با احساسات واقعا عوضی ترین کار دنیاستآخه حروم زاده تو ک زن داری، تو ک عیاش ...

من اصلا دبگ برام مهم نبست من فقط مبترسم بلایی سرم بیاره همین