2777
2789
عنوان

درد سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
اره تزریق کردن ولی تازه نشست تا بچشو شیر بده خیلی دردش گرفت

عزیزم فقط دوای دردش راه رفتن هرچی بشینه خشک میشه دوباره درد من خصوصی زایمان کردم پرستار میومد منو ب زور راه میبرد میگفت اگه راه بری زود خوب میشی ولی وقتی مرخص شدم اصن راه نرفتم به خاطر همین ۱۰ روز کامل افتادم یه مورد دیگه هم بگو بعد که رفت حمام بخیشو ی عالمه سشوار بکشه دردش اروم میشه عالیههه پرستارم بهم گفت

اره تزریق کردن ولی تازه نشست تا بچشو شیر بده خیلی دردش گرفت

خب نباید بشینه درد داره فشار میاد به جای بخیه ممکنه خونریزی کنه.  همون طوری که دراز کشیده باشه یکم تختشو بدین بالا بچه رو بزارین رو بزارین تو بغلش کمک کنین که شیر بده. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب بدنت ضعیف شده بودهبدن با بدن فرق دارهصد البته دکتر هم با دکتر فرق داره

من موقع زایمان ی ناراحتی زیاد داشتم همین باعث شد حالم خوب نباشه روحیه ام ک خوب نباشه ادما میندازه باعث شد اصن پا نشم راه برم مگرنه دکترم عالی بود ی دکتر معروف مال قبل انقلاب

خب نباید بشینه درد داره فشار میاد به جای بخیه ممکنه خونریزی کنه. همون طوری که دراز کشیده باشه یکم ت ...

کمرش خشک شده اخه از صب تا حالا دراز کشیده بعد خود پرستار پرستار بهش گف بشینه

چند. روز خوب شدی

روز اول عین خاهرت وحشتناک بودم، دو سه روز بعد هم بد بود حالم، بعدش کم کم خوب شدم، سر ده روز قشنگ میتونه گلشه کاراشو بکنه، من ده روز استراحت کردم، هرچند نباید مار سنگین بکنه ها، فقط کارای روزمره

کمرش خشک شده اخه از صب تا حالا دراز کشیده بعد خود پرستار پرستار بهش گف بشینه

راه بره براش خوبه. اما براش شیر دادن بشینه اذیت میشه. همون حالت که گفتم خیلی خوبه فشار نمیاد. بعدش که مرخص شد رفت خونه کم کم بشینه بچه شیر بده. یه بالش کوچیک هم بزاره زیر بچه که بچه بیاد بالا که نیاز نباشه پشتش خمیده بشه و فشار بیاد به بخیش. 

اها بعد چه مسکن هایی مصرف میکردی تا دردت بخوابه

شیاف دیکلوفناک 100 میلی استفاده می‌کردم فقط، اون دردم رو خیلی کاهش میداد و کاچی و گرمیجات میخوردم، کاجی خیلی تاثیر داره با روغن حیوانی، همون روغن زرد، یعنی دوای درد زن زائو کاچی با روغن حیوانی هس

من موقع زایمان ی ناراحتی زیاد داشتم همین باعث شد حالم خوب نباشه روحیه ام ک خوب نباشه ادما میندازه با ...

میفهمم

خواهر منم بیچاره وقت زایمان ناراحتی داشت

الان افسردگی بعد زایمان گرفته خیلی براش ناراحتم