2777
2789
۹۰درصدمون به خدا دستور میدیم، اگه حرف گوش نکرد، هزار جور پشت سرش حرف میزنیم

آره دقیقا

ما باید با خدا عین عزیز ترین شخصی که دوسش داریم رفتار کنیم هی قربون صدقش بریم مطمئنا خدا هم کریم تر از این حرفاس و محاله ۱ بدی ۱۰۰ برنگردونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپرس عزیز

افرادی که اولویتشون خودشونن بنظرم افراد باخدایی نیستن چون بخشنده نیستن

مثلا تو موقعیت که هستن فقط کار خودشون وچیزی که تو ذهن خودشونه چشم و گوششونو بسته و اگر کسی از اعضای خانوادشون حتی دچار مشکلی شده باشه اینا خیلی دیر میفهمن چون فقط خودشونو میبینند 

مثلا مادرشون مریض باشه میگن خوب میشی الان اگه پولی هست من برم کرم بخرم براخودم کرمم تموم شده

اینا بنظرم احتمالا مشکلات روحی و روان هم داشته باشند

اگر نظری داریدبگید ممنون

افرادی که اولویتشون خودشونن بنظرم افراد باخدایی نیستن چون بخشنده نیستنمثلا تو موقعیت که هستن فقط کار ...

این خودخواهیه دیگه و مطمئنا درست نیست

ولی هیچوقت نباید هر رفتاری که از بیرون نشون میده طرف خودخواهه رو قضاوت کنیم از کجا معلوم همینی که میگه تو خانواده بارها و بارها بی توجهی ندیده شاید بارها تحقیر شده توسط عزیز ترین ادمای زندگیش 

پس چیکار میکنه میگه خودمم که پشت خودم هستم چرا به کسایی اهمیت بدم که منو کوچیک کردن 

مطمین باش ادمای نزدیک زندگی هرچقدر هم عزیز باشن ممکنه با یه رفتار با یه حرکت از چشم میوفتن و مهرشون از دل کم میشه