2777
2789
عنوان

اگه شما جای من باشین چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 33 پست
شماهم خانوادت زیاد وابسته هستن بهت درسته؟

بله اما به هیچ وجه نذاشتم که زیادی وارد مسائل خصوصیم بشن

من با نامزدم دوست بودیم تو دوران دوستی جهازمو خریدم حلقمو خریدم و بابام اصلا نفهمید مامانمم اوکی بود

و وقتیم میخاست حتی نظر بده راجب وسایلم بازمن هرکاری که خودم و نامزدم میخاستیمو انجام میدادم

۱۰۰ درصد به خود شوهرتون بستگی داره که مرزهاشو با مادرش درست بچینه وگرنه شما پنجاه سالم بجنگی با مادرش درست نمیشه که نمیشه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روزی ۳بار تماس میگیره😞یبار بهش گفتم ک شوهرم رفته خرید من خسته بودم نرفتم با ی لحن تندی گفت پسر م ...

ووویی مگه خرید ب عهده مردا نبود🫤

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ووویی مگه خرید ب عهده مردا نبود🫤

چی بگم والا،،،شوهرم با وجود این مادرش خیلی مردو محکمه و اصلا سوسول نیست ولی مادرش ول کن نیست...

انتظار داره شوهرم هیچکاری نکنه

حال خوب:)

هر روزی ۳بار تماس میگیره😞یبار بهش گفتم ک شوهرم رفته خرید من خسته بودم نرفتم با ی لحن تندی گفت پسر م ...

اهمیت نده 

بگو شوهرم نمیذاره برم خرید

هر دفعه دست به سرش کن بنداز تقصیر شوهرت به یه نحوی

هیچی بدتر از بیپولی نییست

بالاخره کمکتون کردن پس باید احترام ویژه بذاری

باشه خیلی ممنومم عزیزم منتظرم یساعت دیگه بیاد باهاش بحرفم امیدوارم خوب پیش بره همه چی یکم استرس دارم

دوتا تاپیک زدی و حس میکنم بیشتر جنبه سرگرمی داره برات تا سوال 

دانشجو پزشکی و همسر در حال تحصیل تخصص

تو ی سایت عمومی برای بچه دار شدن نظر سنجی می‌کنه ؟؟؟؟؟

اهمیت نده بگو شوهرم نمیذاره برم خریدهر دفعه دست به سرش کن بنداز تقصیر شوهرت به یه نحویهیچی بدتر از ب ...

بله راستش من حرمت همین کمکارو نگه داشتم و سنشو،،،ما سرجمع ماهی ۲۵تومن درامدمونه فعلا ک به مرحلی مطب نرسیدیم،،،ولی پدرشوهرم ماهی تا ۵۰۰ملیونم درامد داره و بدون هیچ منتی هرماه از وقتی شوهرم دانشجو شده و قبل ازدواج ماهی ۱۰۰واریز میکنن براش،،ولی منم دلم استقلال میخواو

بعدم میگی زن خوبیه؟ 

دخالت که کرد بی توجه بهش کار خودتو بکن تلفنشم زیاد بر ندار بگو دیگه میذارم بی صدا

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
دوتا تاپیک زدی و حس میکنم بیشتر جنبه سرگرمی داره برات تا سوال دانشجو پزشکی و همسر در حال تحصیل تخصصت ...

من خیلی وقته اینجا نظرات رو میخونم عزیز،،ولی راستش درگیر نمیشم و شرکت نمیکنم و تاپیک نزدم،،،بالاخره ادمای شاغل زیادی اینجا هستن نمیشه که کسی ک دانشجو باشه یا شاغل باشه نیاد،،،

بعدم میگی زن خوبیه؟ دخالت که کرد بی توجه بهش کار خودتو بکن تلفنشم زیاد بر ندار بگو دیگه میذارم بی صد ...

راستش بخاطر حمایتای بی نظیر مالیش گفتم،،،اره میخوام با شوهرم صحبت کنم تا باهاش حرف بزنه

ب نظرم اطلاعات اضافی بهش نده هرچی کمتر از جزئیات بدونه کمترم دخالت و اظهار نظر میکنه

😂😂قبل از اینکه ما بهش اطلاعات بدیم خودش درمیاره کاراگاهه🤭

امااااان ازمادرشوهرا که زندگی رو به کام خانواده تلخ میکنن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
امااااان ازمادرشوهرا که زندگی رو به کام خانواده تلخ میکنن

😂چی بگم،،،از یطرف ادم دلش نمیاد بخاطر سنشون چیزی بگه بهشون سنشم نه راستش،،بخاطر علاقه و احترامم به همسرم 

😂چی بگم،،،از یطرف ادم دلش نمیاد بخاطر سنشون چیزی بگه بهشون سنشم نه راستش،،بخاطر علاقه و احترامم به ...

شما وهمسرت هرکدوم چندسالتونه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792