2777
2789
عنوان

جاری حسووود

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 32 پست

ببین من با تجربه بهت میگم اگه الان انتقام نگیری ،چون میگی اذیتت کرده ،تا سالها حرص میخوری و مریض میشی ،اصلا نرو ،و تبریک هم نگو و کادو هم نده ،هیچی نگو ،با هر کس مثل خودش رفتار کن تا ادب بشه ،الان دوره خانمی و گذشت کردن ،گذشته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه بقیه جاریام همه دعوتم کردن اِلا این یدونه

ولش کن زیاد تحویلش نگیر سنگین باش برو مراسمش ولی با بقیه جاری هات بگو و بخند با این رسمی و سنگین رفتار کن کادو هم در حد کادوی اون ک‌ب شما داد بده

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

اخه بقیه جاریام همه دعوتم کردن اِلا این یدونه

خب اگه خیلی ناراحت پاگشایی اصلا نرو بعد ب همه بگو..ولی مطمئن باش کسی حقو بهت نمیده..عزیزم هرکسی دوستداشته باشه مهمونی میده نداشته باشه ن حالاگیریم حسوده وظیقه ک نداشته

خب با مادرشوهرت مشورت کن بگو مادر جون هر چی شما میگید ؟

اونکه انقدر گریه میکنه چرا بچه هام باهم بد شدن ...من دلم میخاد شمارو دورهم ببینم و اشتی کنین و بگذرید ! خودش بشدت مظلومه ...همه م دوسداره اونجوری باشن

بیخیال گذشته دیگه فکرشو نکن شاید قبل شما دوست داشته از دوست خودش بیادو‌جاریش بشه ک طبیعیه البته قبل ...

اتفاقا باید نره ،بیخیال گذشته معنی نداره ،منم اینقدر از این جمله ضربه خوردم ،باید به طرفت نشون بدی خنگ نیستی ،اگه بره احمق به نظر میرسه

اونکه انقدر گریه میکنه چرا بچه هام باهم بد شدن ...من دلم میخاد شمارو دورهم ببینم و اشتی کنین و بگذری ...

مادر شوهرت بیجا کرده ،همین گریه ها رو برا اون عروس میکرد که اینقدر بی احترامی نکنه ،اصلا نرو 

خب اگه خیلی ناراحت پاگشایی اصلا نرو بعد ب همه بگو..ولی مطمئن باش کسی حقو بهت نمیده..عزیزم هرکسی دوست ...

اینجوری فقط اعصاب خودت خورد میشه و تبدیل میشی ب ی ادم کینه ای..ببین ماکه هیچ شناختی ازون نداریم اگر واقعا ادم خوبیه و ضرری بهت نزده دعوتشو بپذیر و برو نذار کدورت بیشتر بشه..اگه واقعا ب دلت نیست و ادم خوبیم نیس ادبو احترام حالیش نیس نرو..شاید بااین دعوت بخاد صمیمیتو بیشتر کنه

اگه رفتی مثل خودش پول های پاره ببر 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اتفاقا باید نره ،بیخیال گذشته معنی نداره ،منم اینقدر از این جمله ضربه خوردم ،باید به طرفت نشون بدی خ ...

هرکسی ی طرز فکری داره..ادم نباید ظلم پذیر باشه و ظلم ستیزم خوب نیس..مگه جنگه..قراره عمری چشم تو چشم بشن با جاری..اونا ی خانواده هستن غریبه ک نیستن..اگه طرف انسان درستیه چرا باید کینه توز باشیم اخه.

هرکسی ی طرز فکری داره..ادم نباید ظلم پذیر باشه و ظلم ستیزم خوب نیس..مگه جنگه..قراره عمری چشم تو چشم ...

نمیدونم ،ولی منم قبلا این طوری بودم همش میگفتم ایراد نداره ،به روی خوردم نمیآوردم و خیلی خانمی کردم اما سالها بعد متوجه شدم با آدمهایی مثل جاری ایشون باید مثل خودش رفتار بشه که بفهمه بقیه خنگ و ابله نیستن ،چون این افراد حسادتهاشون تمومی نداره و سالها بعد به خودت میای میبینی ،کلی ضعف اعصاب گرفتی ،و جالبه اونها چون بی پروا هستن ،همیشه همه حق رو بهشون میدن ،سکوت زیاد نشونه ضعفه ،