2777
2789
عنوان

معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 22 پست
من اینقدر دوس دارم معلم پارسالم رو ببینممممممم

رفته رفته عادت میکنی 

دنیا همینه دیگه یه روز به دست میاری یه روزیم از دست میدی و دلت تنگ میشه 

یادش بخیر دلم واسه سه چهار سال پیشم تنگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی یه حرف به عنوان بزرگتر😄

ببین انقد سعی نکن تایید معلمو بگیری چون خسته ات مینه تاییدشو که بگیری روزی نمره کن بیاری میزنن تو سرت 

سعی روی انتخاب رشتع ات حساس باشی فوری نری سراغ تحربی دبیرستان یه دنیای دیکه است کلا 

سعی کن چیزی رو که دوست داری بری 

به حرف مردم گوش نده خیلیا میکن برو تجربی دکتر شو ولی دکتر شدنم علاقه میخاد مخصوصا زمان کنکور شما که شرایط سختترم میشه کسایی موفق میشن که علاقه دارن.

دید رویایی به دبیرستان نداشتع باش دبیرستان واقعا چون مرحله اخره سختتر از مراحل دیگه است

من دوس دارم دکتر شم ولی چون سخته اگه نشد معلم میشم

انشااله میرسی ولی بدون قبولی تو ار دو هم سخته برای فرهنگیانم باید درصد و ترازت خوب باشه تا نهم انتخاب رشته ات مشخص نمیشه چیکار قراره بکنی تا  دوازدهمم هیجی مشخص نمیشه که میخای چیکاره شی از وقتی وارد دهم شدی عضو بسیج و انجمن اسلامی بشو تو دبیرستان بهت میگن  حتما تو نماز جمعه مصلی برو راهپیمایی اینا برو که استرست کم باشه اینا چیزین که تو دهم باید انجامش بدی من از اینکه انجام شون ندادم پشیمونم الان نظرم عوص شده دوس دارم فرهنگیان برم باید از کلاسای مدرسه بگذرم برم راهپیمایی دنبال کارت و مدارک باشم ولی از دهم انجامش بدی استرست کم میشه اکر چه هم هدفت فرهنگیان نباشه ولی انجامش بده

از الانم به کسی نگو میخای چیکار کنی چون میگم تا نهم قراره خیلی چیزا عوض بشه برات

به تمامی دبیرات اعتماد کن به نحوه تدریس شون به حرفاشون به همه شون احترام بذار هر چقد احترام اعتماد بیشتر باشه همونقدرم راحتتری😊

و در اخر موفق باشی گلی😍

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز