2777
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 21 پست
چی مثلا ؟؟همسر من اصلا به حرف من نیست ولی تا خواهر برادر مادر پدر چیزی میگن جون میده براشون..

چیزایی که فقط دل خودم خبر داشت رو بهم گفت بعدم پارسال بهم گفت سال دیگه فلان اتفاق برات میوفته و افتاد واقعا دختر خالم از سردرد داشت میمیرد و میگرن داشت کلی دکتر رفت خوب نشد ولی با یه دعای این آقا کلا الان نمیدونه سردرد یعنی چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هروقت میان خونم یا مریض میشم یا وسایل می شکنه .یکی میگفت شاید دعا پیششون هست که وقتی میان میرن این ...

شایدم انرژیشون منفیه

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

بازم آفرین به دعانویست. رفتی تاپیکام را خوندی بخت باز کن براک پیدا کردی. من بختم بازه نگران نباش

به جون یه دونه پسرم اگه چیزی خوندا باشم یا تبلیغ کنم به جووون پسرمو قسم خوردم قضاوت نکن من خودم مشاور پوست و مو ام کاری با این کارا ندارم

اخه امتحان کردم .هروقت اومدن یا دعوامون شده یا وسایل شکسته یا مریض شدیم کلی پول رفته از دستمون .چه ا ...

وقتی رفتن اسپند دود کن. شنیدم روزی ده آیت الکرسی هم خوبه

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

البته اون به اصطلاح دعاها که در واقع طلسمن ربطی به قرآن ندارن از کجا میدونی که کسی برات طلسم نوشتن مثلا توی مدت کوتاه همه چیز به ریخته بدون دلیل

کاربر آقا