2777
2789
عنوان

یلدایی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 58 پست
کاش این رسما واقعا جمع بشه چخبره اخه خود عروسی و فلان کلی هزینه بره اونم تواین شرایط

گرونی بخدا بیداد میکنه 

دیشب رفتم سوپر خرما و تخم مرغ و پنجاه تومن کیک و ... گرفتم شد ۴۰۰ هی نگاه میکنم اخه چیزی نخریدم 😑😑 تخم مرغ شش تا دونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خیلی استرس دارم هیچکس درکم نمیکنه..خانواده خودم همش منتظرن ببینن یلدایی برام چی میارن... خیلی تو ...

چه بیکارن خانواده ت😅

من تو یه خانواده با سطح مالی خوب بزرگ شدم که به این چیزا خیلی اهمیت می‌دن ولی نه این که منتظر باشن بقیه برامون انجام بدن

واسه عروسامون بردیم

واسه خواهرم آوردن

ولی واسه من نه!

حتی یه نفر نگفت چرا نیاوردن

یا نپرسید آوردن یا نه

فقط خودم یه کمی ناراحت بودم‌به هر حال عروس اولشونم بودم و به نظرم کم توجهی شده بود ولی مامانم گفت اصلا مهم نیس لابد تو رسمشون نبوده چرا باید خودتو ناراحت کنی

منم فراموشش کردم 

اره خدایی شروع شد🤭منم منتظرم واسم بیارن😁😶‍🌫️

یه جنگ هایی بشه قیامت😂😂😂

ای چه خوب کاش بهترینها رو واست بیارن😍😁

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم اگه نیاوردنم بیخیال شو شاید دستشون تنگه والا خیلی گرونیه خدا زلیل کنه

اره برا همین نمیخوام اصرار کنم و تو فشار بذارمش..

بنظرت خودم برا خودم چیزی بخرم بدم به همسرم که پیش خانوادم شب یلدا بهم بده؟؟؟؟

یا خودش چنتا سکه پارسیان داره و بهش بگم که پیش خانوادم بهم بده و برش میگردونم... نظرت چیه؟؟

یه جنگ هایی بشه قیامت😂😂😂ای چه خوب کاش بهترینها رو واست بیارن😍😁

😄😄😄😄😄

من مامانم دعوتشون خونمون کرد و گفت هیچی نیارن همه چی ما میخریم همسرم فقط کادو چون رسمه میاره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اره برا همین نمیخوام اصرار کنم و تو فشار بذارمش..بنظرت خودم برا خودم چیزی بخرم بدم به همسرم که پیش خ ...

والا اینکارو کنی تا اخر یاد میگیره و شاید خیلی کارا رو اینجوری سو استفاده کنه و روت هی حساب کنه

من که خودم تو نامزدی خیلی خجالتی بودم روم نمیشد بگم چیزی بگیره

گرونی بخدا بیداد میکنه دیشب رفتم سوپر خرما و تخم مرغ و پنجاه تومن کیک و ... گرفتم شد ۴۰۰ هی نگاه میک ...

اره واقعا زندگی داره سخت میگذره دیگ سختترش نکنیم این رسم ورسوما باید جمع بشه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

😄😄😄😄😄من مامانم دعوتشون خونمون کرد و گفت هیچی نیارن همه چی ما میخریم همسرم فقط کادو چون رسمه میا ...

خوبه خوش باشید😍😍😍

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

چه بیکارن خانواده ت😅من تو یه خانواده با سطح مالی خوب بزرگ شدم که به این چیزا خیلی اهمیت می‌دن ولی ن ...

من خودم تو خانواده سطح مالی درجه یکیم

ولی خب به رسم و رسومات خیلی اهمیت میدن و متاسفانه تو اطرافیان همه پیگیرن و فکر میکنن من با میلیاردر ازدواج کردم و الان یلدایی جواهر میارن واسم😐😐😐 همش استرس وارد میکنن بهم

اره برا همین نمیخوام اصرار کنم و تو فشار بذارمش..بنظرت خودم برا خودم چیزی بخرم بدم به همسرم که پیش خ ...

از طرفی فقط امساله دیگه میخوای همین کارو کن 

بگو با یه شیرینی و یکم‌میوه و اینا بیاره

راستی اصالتا کجاییه

خوبه خوش باشید😍😍😍

مرسی قشنگم همچنین شما خوشگلم 

عکسارو سایت میذارم😁😁🤭🤭😶‍🌫️😶‍🌫️

ایشالله مادرشوهرتم تا اون موقع خوب میشه همه دور همید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

گفتم دیگه از رسممونگفت ما رسم نداریممنم اصلا معذبم نمیتونم بگم

بگو از الان هرجور رفتار کنی تا اخر همون جور باهات برخورد می‌کنن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲