2777
2789
عنوان

نمازشب

143 بازدید | 16 پست

سلام دوستان گلم شبتون بخیرونیکی ،میشه توی قنوت نمازشب بجای ۴۰تامومن اسم ۴۰تاشهیدگفته بشه؟

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

40تا شهید، مومن بودن دیگه 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

آره اسم شهید بیار اسم مرده بیلر اسنپ علما رو بیار 

چرا فقط شهید؟ اسم مؤمنین و شهدا رو با هم بیا بشن ۷۰ تا 

تامیتونی اسم بیار 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

یه سوال اگه کمتر با ببشتر از ۴۰ تا اسم گفته بشه اشکال داره؟

من دقیق ۴۰تانمیگم ولی انقدربرام جالبته اسم کسایی میادتوذهنم ک شایدتاحالایبارباهاشون برخوردداشتم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

من دقیق ۴۰تانمیگم ولی انقدربرام جالبته اسم کسایی میادتوذهنم ک شایدتاحالایبارباهاشون برخوردداشتم

اسم پدر و مادرت و خواهران و برادرانت رو هم بیار 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

یه سوال اگه کمتر با ببشتر از ۴۰ تا اسم گفته بشه اشکال داره؟

نه اشکالی نداره اصلا اسم نیار مشکلی نیست البته بهتره بیاری، بیشتر هم شد باز هم چه بهتر