2777
2789
عنوان

پدر معتاد

486 بازدید | 16 پست

پدرم اعتیاد داره به تریاک 

من هم یه دختر جوون هستم تو خونه گاهی خیلی پرخاشگری می‌کنه صداشو می‌بره بالا فحش میده بددهنی می‌کنه من هم دیگه مثل قبل نیستم کوتاه بیام آدم یه صبری داره منم جوابشو میدم گاهی ناراحت میشم

کلا برام عذاب اوره آز آدمی که مواد مصرف می‌کنه خوشم نمیاد من حتی تو اجتماع خجالت میکشم بگم این بابامه حتی تو ازدواج هم برام یه بارمنفی هست چیکار کنم به نظرتون 

بارها گفتم مصرفت رو کم کن چیکار کنم راهنماییم کنید گاهی میگم اشکال نداره بزار اینقدر بکشه بمیره 

مامانم هم ناراحته از این موضوع یه بار بهم گفت اشکالی نداره بزار داغون شه اگه سالم بود زن ها براش کم  بودن 😂

ازخماریش از قیافه داغونش اذیت میشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاش بتونه ترک کنه...واقعا سخته..دعا کن براش ..

دخترشی باهاش حرف بزن...تشویقش کن که ول کنه مواد و... شاید به خودش بیاد...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

درسته پدرت اعتیاد داره وظاهرش نامناسبه ولی توبا بحث باهاش کار رابدترمیکنی.سعی کنیدبامحبت وادار به ترکش کنید.درضمن بازم خداراشکرکنید صنعتی نمیکشه.اگربدانیدصنعتی کش ها چه موجودات وحستناکی هستن

هی اینقدر گفتم گفته مال خودمه اختیار دارم میکشم به تو هم ربطی نداره

فقط کافی خودش اراده کنه ...بازم تو توهرفرصتی باهاش حرف بزن.‌‌..دعا زیاد بخون از خدا بخواه کمکش کنه..

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

اینا با مرگ نجات پیدا میکنن اما ترک مواد هرررررگز

آره ولی خدا رو۰شکر کن ک تریاک میکشه اینایی ک شیشه میکشن خیلی ناجورن خیلی جلوشو نگیرید وگرنه میره سراغ مواد هر هفته یه پولی براش در نظر بگیرید بره به موادش برسه