2777
2789
همه بنده برگزیدشن فقط توجه نمیکنن❤️اسمشو که نمیدونم حس میکنم ازدواج داری باهاش ولی دیر...

بله صد در صد ک انسان اشرف مخلوقاته😍

مرسی عزیزدلم واقعا همونطور ک گفتم خدا تورو فرستاده ک تو این سختی ها بشی نور امید برا من❤

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفتم کاش وساطت میکردین بیشترپسرتون سر لج بود فقط🥲 ولی چه میشه کرد با تقدیر نمیشه جنگید ب هرحالراستش ...

عزیزم فکر کنم کاربریم بشناسی میشه فقط به این سوالم جواب بدی؟ خواهش میکنم ازت ، از چند نفر پرسیدم ولی خیلی دوست دارم نظر شماهم بدونم . به نظر شما امیرحسین چه حسی به من داره؟ میشه یکم راهنماییم کنین

عزیزم من کارم درستهگفتم که مورد تایید دعانویس محلمآره برمیگرده

برا منم بگو 

محسن سر برراه میشه؟! دلش با زهراست؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من یه سقط داشتم تو رو خدا بگو من باردار میشم یا نه. خیلی استرس دارم من مامان میشم 🥲

من اونجام گفتم حس ششم نیستم و شانسی گفتم به اون خانم 

ولی اره چرا که نه 

مطمئنم ک اگر حالت خوب بشه و روحیه ت شاد بشه خدا زود زود بهت یه فسقلی میده اینو مطمئنم و میرسی به حرفم

فقط سعی کن به خودت برسی زودتر ک مادر شدن لذت بخش ترین اتفاق دنیاست 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عزیزم این حرفا درست نیست باور کنمیدونم نیاز به حرف زدن داری درکت میکنملطفا برو یه لیوان آب بخور یکم ...

میتونی بگی چه حسی بهم داره؟

و اینکه بهم فکر میکنه یا نه؟

پایان شبه سیه سپید است

ببین کاااااملا درست گفتی خدااااااااااااای من😐😐😐😐😐😐😐مگه میشه آره خودشم گفت یبار ضربه خورده ولی ...

خب پس خیلی مدت اشناییو طولانی کن که بدونی حتما فراموشش کرده یا نه

میثم حس میکنم پسر خوبیه اخلاقش نسبت به این یکی گرم تره و کلا پسر شادیه موهاشم مجعده

ولی با سنش ازت کوجیک تره یا اینکه از نظر عقلی کوچیک تره

یجورایی تو درک کردن و این حرفا به مشکل میخورید

بازم میگم حس خطام داره پس با عقلت پیش برو

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)