2777
2789
بخدا من تا جایی که بدونم میگماونی که همه چیو میبینه خداش استغفرالله منو با اون یکی ندون😂

عزیزجان شوهرم میخاد یه ریسکی بکنه و ماشینشو عوض کنه که باهاش کار کنه به نظرت از پسش برمیاد یا نمیتونه قسطاش بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فایده ندارد گلم دیگه کلا کات شدند

ایشالله هر چی صلاحشونه اتفاق بیفته 

مهم عاقبت بخیریشونه 

حکمتی بوده حتما 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

با اجازه استارتر عزیزمکی ترکی بلده اینو معنی کنه برام کامل ☹☹☹☹☹☹گت گوروم ، غم بولودونان باشوا قار ت ...

برو ،الهی از ابر غم رو سرت برف بباره😐😂

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

برو ،الهی از ابر غم رو سرت برف بباره😐😂

ممنونم عزیزم 

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
بخدا من تا جایی که بدونم میگماونی که همه چیو میبینه خداش استغفرالله منو با اون یکی ندون😂

من بابام خیلی اذیت میکنه ، از یه طرفم روش میگن دعا گرفتن 

ما چیکار میتونیم بکنیم که بهتر بشه؟ راهی داره؟ 

سلام عزیزم از ویژگی های ظاهریم میشه بگی بهم حسی داره؟

از بینیت یکم ناراضیی

صورتت پره و پوستت سفیده

یه خال روی صورتت داری سمت گونه و پایین

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
استغفرلله خدا راضی نیس😂😂ولی تو بنده برگزیده شی❤ن خب به منم یه چیز بگو امیدوار بشم 🥲😂مثلا بگو با ...

همه بنده برگزیدشن فقط توجه نمیکنن❤️

اسمشو که نمیدونم 

حس میکنم ازدواج داری باهاش ولی دیر...

عزیز دلم به من گفتی پسرم جدا میشه یاد تون هست گفتید دادگاه میرن؟ الان جدا شدند 😔🫡بنظرتون برگشت دا ...

گفتم کاش وساطت میکردین بیشتر

پسرتون سر لج بود فقط🥲 

ولی چه میشه کرد با تقدیر نمیشه جنگید ب هرحال

راستش من فعلا همونارو میبینم چیز جدیدی نیست که بخام بگم راجب پسرتون...شایدم قراره برگردن باز که همونارو میبینم

حالش خوب نیست ولی