بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبلاً قهوه گرفته بود حدود ۳ سال پیش اون آدم تمام اتفاقایی که گفت افتاد حتی ماشین خریدم همسرم اون آدم گفت همسرت رو زود از دست میدی و احساس تنهایی میکنی میخوام بدونم راست گفته و گفت دو بخته نیستی همهی حرفاش اتفاق افتاده
عزیزم چرا بااین@چرت وپرتا خودتو اذیت میکنی اصلن بش فک نکن همسرتو ازدست میدی اصلن حتی به ذهنتم خطورنک ...
نه عزیزم خودمو اذیت نمیکنم میدونم عمر دست خداست اون زنی که من ازش قهوه گرفتم موکل داشت جنوبی بود اهل جنوب بود و من خودم ترک تبریزم این خانم به قدری درست گفتن که من موندم اون زمان همسرم مارو ول کرده بود رفته بود اون زن گفت ۳ ماه قهر داری بعدش میری سر خونه زندگیت فقط این موضوع منو خیلی فکری کرده مگه آدم میتونه عمر رو بگه اینم بگم دل خوشی از همسرم ندارم نامردی رو در حقم تموم کرده هر جا بهش نیاز داشتم به جای کمک لهم کرده
نه عزیزم خودمو اذیت نمیکنم میدونم عمر دست خداست اون زنی که من ازش قهوه گرفتم موکل داشت جنوبی بود اه ...
عمر دست خداس من همسرمو۶ماه پیش ازدست دادم هنوزم غمش مثل روز اوله زندگیم تیره وتارشد افتادم توی تاریکی مطلق به هرحال کاش اون خانوم هیچوق این خرفو نمیزد چونکه همسرادم زندگی ادمه امیدوارم سر همسرتون به سنگ بخوره و زندگیتون پرازارامش و خوشحالی وخوشبختی بسه!
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
عمر دست خداس من همسرمو۶ماه پیش ازدست دادم هنوزم غمش مثل روز اوله زندگیم تیره وتارشد افتادم توی تاریک ...
ممنون عزیزم روح همسرتون قرین رحمت حق ولی همسر من درست بشو نیست ذره ای از محبت های منو ندیده آنقدر کثیف شده به برادر معلول منم فحش میده یه جاهایی یه حرف هایی. بد جور ادمو از پا درمیارن امیدوارم یه روز باعث بان ی ی این همه اختلاف تو زندگیم تاوان پس بده
ممنون عزیزم روح همسرتون قرین رحمت حق ولی همسر من درست بشو نیست ذره ای از محبت های منو ندیده آنقدر ک ...
امیدوارم همه کسایی که ظلم میکنن تاوان پس بدن منم خوشحالم از یه طرف کسایی که هرجور تونستن همسرمو اذیت کردن و کاری کردن نتونست زود پیوندکنه و همین باعث شد ازدنیا بره دارن تاوان میدن به چشم خودم اشکاشون رو دیدم به چشم خودم نابودیشون رو دیدم از یه طرف خوشحالم واز یه طرفم ناراحتم این بلاسرشون اومد و بعضی وقتا دعامیکنم حال و روزشون دوباره مثل قبل خوب شه!
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن