2777
2789
آره بلاکش نکن

عزیزم لدفا خیلی واجبه بهم بگین

ازدواجم باشخص موردنظرانجام میشه؟اگه اره خودش پاپیش میذاره یابه اجبارخونوادشه

چراجواب منونمیدین؟

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بلاکش نکن

من قبلاً قهوه گرفته بود حدود ۳ سال پیش اون آدم تمام اتفاقایی که گفت افتاد حتی ماشین خریدم همسرم اون آدم گفت همسرت رو زود از دست میدی و احساس تنهایی می‌کنی می‌خوام بدونم راست گفته و گفت دو بخته نیستی همه‌ی حرفاش اتفاق افتاده 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من قبلاً قهوه گرفته بود حدود ۳ سال پیش اون آدم تمام اتفاقایی که گفت افتاد حتی ماشین خریدم همسرم اون ...

عزیزم چرا بااین@چرت وپرتا خودتو اذیت میکنی اصلن بش فک نکن همسرتو ازدست میدی اصلن حتی به ذهنتم خطورنکنه!

سلام چی کار کنم

عزیزم تو رو خدا جواب منم بده 

به نظرت ازم خوشش میاد ؟به نظرت نتیجه ای داره ؟ برم سمتش ؟ به ازدواج ختم میشه یعنی ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

آره بلاکش نکن

من چی ازمنم ی چی بگو

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

سلام چی کار کنم

به نظرت ازم خوشش میاد ؟به نظرت نتیجه ای داره ؟ برم سمتش ؟ به ازدواج ختم میشه یعنی ؟ چند سال دیگه باهاش ازدواج میکنم ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

عزیزم چرا بااین@چرت وپرتا خودتو اذیت میکنی اصلن بش فک نکن همسرتو ازدست میدی اصلن حتی به ذهنتم خطورنک ...

نه عزیزم خودمو اذیت نمیکنم می‌دونم عمر دست خداست اون زنی که من ازش قهوه گرفتم موکل داشت جنوبی بود اهل جنوب بود و من خودم ترک تبریزم این خانم به قدری درست گفتن که من موندم اون زمان همسرم مارو ول کرده بود رفته بود اون زن گفت ۳ ماه قهر داری بعدش میری سر خونه زندگیت فقط این موضوع منو خیلی فکری کرده مگه آدم می‌تونه عمر رو بگه اینم بگم دل خوشی از همسرم ندارم نامردی رو در حقم تموم کرده هر جا بهش نیاز داشتم به جای کمک لهم کرده 

نه عزیزم خودمو اذیت نمیکنم می‌دونم عمر دست خداست اون زنی که من ازش قهوه گرفتم موکل داشت جنوبی بود اه ...

عمر دست خداس من همسرمو۶ماه پیش ازدست دادم هنوزم غمش مثل روز اوله زندگیم تیره وتارشد افتادم توی تاریکی مطلق به هرحال کاش اون خانوم هیچوق این خرفو نمیزد چونکه همسرادم زندگی ادمه امیدوارم سر همسرتون به سنگ بخوره و زندگیتون پرازارامش و خوشحالی وخوشبختی بسه!

عمر دست خداس من همسرمو۶ماه پیش ازدست دادم هنوزم غمش مثل روز اوله زندگیم تیره وتارشد افتادم توی تاریک ...

ممنون عزیزم  روح همسرتون قرین رحمت حق ولی همسر من درست بشو نیست ذره ای از محبت های منو ندیده آنقدر کثیف شده به برادر معلول منم فحش میده یه جاهایی یه حرف هایی. بد جور ادمو از پا درمیارن امیدوارم یه روز باعث بان ی ی این همه اختلاف تو زندگیم تاوان پس بده

ممنون عزیزم روح همسرتون قرین رحمت حق ولی همسر من درست بشو نیست ذره ای از محبت های منو ندیده آنقدر ک ...

امیدوارم همه کسایی که ظلم میکنن تاوان پس بدن منم خوشحالم از یه طرف کسایی که هرجور تونستن همسرمو اذیت کردن و کاری کردن نتونست زود پیوندکنه و همین باعث شد ازدنیا بره دارن تاوان میدن به چشم خودم اشکاشون رو دیدم به چشم خودم نابودیشون رو دیدم از یه طرف خوشحالم واز یه طرفم ناراحتم این بلاسرشون اومد و بعضی وقتا دعامیکنم حال و روزشون دوباره مثل قبل خوب شه!

تجربی هستی؟پرستاری رو راحت میاری

عزیزم ازت پرسیدم جوابمو ندادی🥲دلیل این همه وسواس و استرس که چند ماهه دارم چیه چیکارش کنم حالمو بهم ریخته نمیفهمم حالم جسمی بهم ریخته یا اعصابی