2777
2789

من مشکل نداشتم و اصلا قطع نشده بود 

ولی برای همکارام و همسرم هی قطع میشه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگ رام اصلی قطع برای اینکه کارت راه بیفته یه تل گرام دیکه مثل قرمز یا صورتی یا موبوگرام نصب کنید.

واسه من موبوگرامه قطعه ولی واسه همسرم پلاسه وصله

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
ن فقط دیشب قطع بود الان درسته اگه کاری داری موبوگرام یا تل گرام فارسی نصب کن اونا قطع نیست فقط تل گ ...

من موبوگرام دارم قطعه😬😬

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
برای منم اصلی قطعه ولی پلاس و شورتی و قرمز وصله برا خواهرم موبوکرام بود شب قطع بود.

شورتی😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792