2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست
من كه امشب برا تولد همسر پنكيك درست ميكنم  لايه لايه خامه ميتپونم توش😜

خوب میشه ؟چون پنکیک نازکه میگم 

کم خامه میزنی ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اگه به این چیزاس که من صد دفعه ابروم رفته....والا

از این ناراحتم که نذاشتم بعد از کلی روز که اومده بخوابه فرستادمش بره موادشو بخره بیاد براش درست کنم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همونو نمیشه بذاری تو فر یکم دیگه بپزه؟ شکل و قیافشم ولش کن بگو از دستم افتاد تیکه شد

نه دیگه فک کن باید ۳۵ دقه میداشتم یک ساعت و نیم گذاشتم هنوزم نپخته کلا لج کرده این کیکه امروز

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
واقعا شانس اون بود و گرنه من چند بار پختم عالی شده بود عجب ادمیه  چرا انقدر شانسش بده😔

بیچاره شوهرت 

😂😂😂من یکی بهم اینو بگه میگم عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه بلد نیستی کیک بپزی میچسبونی به شانس من 

والا میگفتم 😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
برو ى پودر كيك اماده بخر سريع درس ميشه

بنظرت بریزمش دور؟نشونش ندم همینم؟😔

آخه مگه شوهرش بچس که این کارو بکنه خیلی تابلوه که😁

تزیین خامش رو بزنه داغون کنه  نمیفهمه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
آخه مگه شوهرش بچس که این کارو بکنه خیلی تابلوه که😁

دوست من يه بار ابگوشت سوزوند سريع دنگ زد ديزي سفارش داد گذاشت جلو شوهرش كه لو نره ولي شوهرش گفت چرا سيب زمينياش با پوست ريختي خندش گرفت لو رفت 😂😂😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بگو تخممرغش خراب بود یا بکینگ پودرش انگار قدیمی بوده کیکم به خاطر همین خمیر شده    

آره بنظرم این فکر خوبیه!ً

استارتر هنرمندی خودتو زیر سوال نبر!   بنداز گردن موادی که شوهرت خریده!  

بگو وسطاش گاز قط شد اینجوری شد بگو اینم خونس تو گرفتی بعدشم الکی گریه کن و برو تو اتاق بعد میبینی که ورق برگشت و اون میاد از تو عذر خواعی تازه کیکتم تا اخر میخوره و به به و چه چه میکنه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد