2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست
بنداز دور یکی دیگ درست کن 😒😒

خیلی زحمت کشیدم خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم دلیلش چیه که اینطوری شد

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی براش تعریف کرده بودم صب مجبورش کردم بره چیزاشو بخره که درست کنم میدونی خجالت میکشم جلوش

تازه ازدواج کردی ؟خجالت چیه بگو خوب نشده ولی حالا بیا یه تست بکنیم اگه قابل خوردنه 

مطمعنی بیشتر بذاری تو فر درست نمیشه ؟شاید زود برش داشتی 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

نه نندازش دور، حیفه... اونم خوشمزه ست.

یکی دیگه کوچولو درست کن، زودی آماده میشه.

دلیلش اینه ک بکینگ پودر، تخم مرغ یا شیر  کم ریختی...

بکینگ پودر زیاد بریزی هم کیک انقده پف میکنه وا میره. ب اندازه بریز.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
یکی از بیرون بخر اونم بنداز شوهرت که نمیفهمه تازه خودتم خسته نمیشی😁😂

👍👍👍👍😂😂خيلي خوب بود 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

اون موقع ک داشتی پز کیک پختنتو میدادی باید فکر الانتو میکردی😁😁

چون داشتی سعی میکردی گند نزدی حتما هی در فر رو باز کردی اینجور شده ک خمیر شده

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
بریزش دور. همه جا رو هم پاکسازی کن. بگو تصمیم گرفتم فردا بپزم

بوشو چیکار کنم که پیچیده 😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بی خیال برای چه چیزایی خودتو ناراحت میکنی

من تو خانواده به دستپخت خوشمزه معروفم ولي نمیدونم چرا هروقت مادر شوهرم میاد و میخواد کتلت یا کوکو درست کنم وا ميره به معنای واقعی

😭😭😭هنوزم بعداز این همه سال نفهمیدم چرا

خودتو ناراحت نکن

بوشو چیکار کنم که پیچیده 😂

عکسشو بده ببینیم چی شده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚