2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست
دوستان من الن ى گندى زدم ، حوصله نداشتم رب رو تفت بدم همينجورى ريختم تو خوراك لوبيا ى مزه اى ميده چي ...

منم این گندو زدم تف ندی انگار لعاب نمیندازه عین آبگوشت شده بود واسه من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا کنید بچه ها این کیک قبلیمه بدارید عکسشو بدارم این کیک عالی شده بود با همون رسپی

باشه قبول...ما فهمیدیم شما همیشه کیکات خوب میشه حالا ایندفه پیش اومد..واسه همه  پیش میاد

😂😂😂😂😂😂😂ای بابا الک کردم😂😂😂😂

شوخی میکنم 

تو گوشی دستته همش کیک درست کن نیستی 😏

پاشو با شوهرت برو یه کافه ای جایی یه شیرو کیک بخورین بیاین بابا 😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نگا این چه خوب شده مزش فوق العاده بود

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
بگو اين مدل كيك خيس بهش ميگن جديده امتحان كن اگه خوشمزه بود بازم واست درست كنم😀

کیک خیس   

خیلی خوبه خلاقیتتون احسنت ینی   

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
چرا كيكات اين رنگيه با چ طعميه؟

کیک خرمالوه گلم

وا این که بنظر خوبه پس مال منو ندیدی. ببخشید چرا این رنگیه؟ 

کیک خرمالوه گلم

استارتر اگه اردتو تازه گرفتی باید بدونی که بعضی اردا سبکن بعضی سنگین از شما سنگین بود باید کمتر میریختی

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘