2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توش گردو داره ؟فک کنم اردو الک نکرده ریختی یه حرکتی زدی دیگه ازونی که فک میکردم بهتره 😊😊

نه اصلا یک مزه ای داره که نگو اه اه اه😷😷

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
يكم آبليمو وفلفل بزن  بزارخوب بجوشه

اره  ابلیمو وفلفل خیلی خوبش میکنه اگه دیدی باز بو میده پیازداغ با زعفران بزن مطمین باش درست میشه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
وای خدا جونم الان بهم زنگ زد گفت میخوام بیام خونه ببینم خانومم چه کرده 😭😭😭حالا فک کرده من چی بختم ...

خخخخ😂😂

خب پاشو درست كن ديگه الان مياد گوشى بزار كنار

اى خدااااااااا.......
دیدیش؟😔

اره

حالا با پودر کیک درست کن 

تو جعبشم شکلات نسکافه و تلخ داره

اب کن بریز روش 

با موزم تزئنش کن بده بخوره شوهرت

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
نریز دور خورد کن بریز برا پرنده ها بخورن😢

کاش قبل اینکه بیاد برم بدارم تو باعچه 😣حیف زحماتم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
كلى ابليمو ريختم ، بدمزه بود ترشم شده 😄😄 ولش كن از روش بروى خود نياوردن استفاده ميكنم

اگه ترش شده پیاز داغ با زعفران بزن هم ترشیشو میگیره هم بوشو

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
اره حالا با پودر کیک درست کن  تو جعبشم شکلات نسکافه و تلخ داره اب کن بریز روش  با موزم ...

😓من چقد زن خنگی ام😖

وای خدا جونم الان بهم زنگ زد گفت میخوام بیام خونه ببینم خانومم چه کرده 😭😭😭حالا فک کرده من چی بختم ...

واي چه استرسي داري😎😎😎😎😎😎به روي خودت نيار 

خيلي هم تعريف كن خودتم بخور

اين موقع ها مردا تو رودربايسي ميخورن تازه تعريفم ميكنن

این خیلی خوب شده ک عزییییزم 😁😁😍😍

همچین گندش کرده بودی فک کردم چی شدههههههه....

اصن همینو تزئینش کن، روش خامه یا شکلات بزن و تیکه های میوه بذار،  خیلیم عااااالی میشه

بعد  بشینین بخورین باهم 😍

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.