2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169538 بازدید | 21938 پست
سلام میگم آریانا جان من الان یه هفتست شروع کردم به نظرت کی باید خودمو وزن کنم.

سلام عزیزم ...

میتونی هفته ای یه روز مشخص کنی همون روز وزن کنی که رو وزنت کنترل داشته باشی ...

ما هم هر ۱۵ روز یعنی اول و پونزدهم هر ماه وزن کشی میکنیم و وارد لیست میکنیم ...

فردا صبح ناشتا خودتو وزن کن ، دیگه تا پونزدهم وزن نکن ...

واسه صورتتم حتما حتما حتما آب فراووووووووون بخور روزی حداقل ده لیوان ...

خیار و کاهو و کلم وسبزی و ... همیشه تو برنامت باشه ...

هفته ای دو بارم ماسک خیار رنده شده بزار رو صورتت یه ربع بمونه ...

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام دوستان گلم  صبحانه ۳۰ گرم نان بربری ۱۵ گرم پنیر  یه قاشق مربا خوری مربا   دوت ...

سلام عزیزممممم 

عاااالیه 😍😍😍

ان شاءالله که موفق میشیم هممون ...

#‍ ما-میتوانیم 💪💪💪

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهترین کار فقط کم خوری و سالم خوریه که میتونی نتیجه بگیری ... برنج و نون و کم کن ،،، شب اصلا ...

ممنونم عزیزم همین کارارو دارم میکنم انشاالله نتیجه بگیرم

💗💗💗

سلام شب بخیر دوستان

منم امشب تا ۳۰۱۶ پیش رفتم، کار ریخته بود سرم وقت نکردم بشینم و بخورم

فردا آخرین امتحانم هست دیگه استرسم میره و با خیال راحت میتونم جلو برم ان شاءالله 

فعلا خدانگهدارتون❤❤❤

•┈••✾•...أَلحَمْدُللٰہ‌عَلْےٰ‌ڪُلِ‌حآلْ...•✾••┈•
ممنونم عزیزم همین کارارو دارم میکنم انشاالله نتیجه بگیرم

خواهش میکنم گلم ...

ان شاءالله 😍😍😍

عزیزم فردا من و دوستم یه رژیم شوک دو روزه میگیریم اگه تونستی میتونی با ما بگیری ...

مرسی ممنون عزیزم

خواهش میکنم گلم ...

سلام شب بخیر دوستان منم امشب تا ۳۰۱۶ پیش رفتم، کار ریخته بود سرم وقت نکردم بشینم و بخورم فردا آخری ...

ان شاءالله که امتحانت و عالی میدی و با اراده قوی رژیمتو ادامه میدی 😍😍😍

خب دوستان من و دوست عزیزم فردا یه رژیم شوک دو روزه میگیریم ...

هر کی خواست میتونه با ما همراه شه ...

رژیمش اینه ...

روز اول ...

صبحانه : یک لیوان چای (ترجیحا سبز یا گیاهی) + ۲ عدد ساقه طلایی

میان وعده : یک عدد میوه متوسط

ناهار : ۱ عدد تخم مرغ + یک عدد گوجه و خیار
*** میتونیم تخم مرغ و گوجه رو املت کنیم بدون روغن

میان وعده : یک عدد میوه یا یک لیوان پاپ کورن

شام : نصف سیخ جوجه + ۲ کف دست نون + سالاد

روز دوم ...

صبحانه : یه پیاله کوچیک کورن فلکس + شیر

میان وعده : سه عدد بیسکوییت ترد

ناهار : یه کف دست سینه مرغ یا چند تکه گوشت کبابی یا ماهی

میان وعده : دو عدد میوه

شام : یک لیوان ذرت و قارچ آبپز یا بخارپز + سالاد و فلفل و آبلیمو

*** خوردن آب فراوان الزامیست ...
*** در صورت خواب میتوان قبل خواب یک فنجان شیر به همراه دارچین بخورید ...

خواهش میکنم گلم ... ان شاءالله 😍😍😍 عزیزم فردا من و دوستم یه رژیم شوک دو روزه میگیریم اگه تون ...

چجوریه؟آره همون ازتون سوال کردم میخواستم بیشتر همین چیرا رو بدونم رژیمای شوک و اینا رو میخام ببینم برای نتیجه خیلی خوب چیکار کنم ،الانم احساس میکنم بیشتر سایز کم کردم تا وزن ،وزنم دو کیلو کم شده ولی ظاهری همه جام باریکتر شده

💗💗💗
چجوریه؟آره همون ازتون سوال کردم میخواستم بیشتر همین چیرا رو بدونم رژیمای شوک و اینا رو میخام ببینم ب ...

عزیزم رژیم و پست بالا گذاشتم ...

من و دوستم از امروز شروع کردیم ...

سلااااام عزیزای دل ...

من امروز رژیم جدید و شروع کردم ...

صبحانه : یه لیوان چای + دو تا ساقه طلایی 

ما-میتوانیم# 💪💪💪

ناهار : ۱ دونه تخم مرغ و یه گوجه که نیمروش کردم بدون نون خوردم + خیار و یه تیکه فلفل دلمه ای ...

برنامه صبح رو نمیدونم

پس  فردا میخوام تا ۲۰  برم قزوین 

عروسی فامیلا هست

هم عروسی هم مسافرت

شاید نتونم سر بزنم ولی حتما رعایت میکنم و تا وزن کشی بعدی ان شاالله که یکی دوکیلو کم کرده باشم