2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169658 بازدید | 21938 پست
وزن جديد همتون مبارك باشه👏👏👏👏 آفرين به اين ارادتون عاااالي هستين واقعا👏👍  خببب وز ...

سلااام زهراجون نبودت واقعا معلومه ها شمااواریانا فقط فعالترین هاهستین همیشه خداکنه ک این تاپیک هیچوقت نخوابه

سلاااام دخملا

صبحتون بخيييير 

آخرين روزهاي سال ٩٧ رو انشاءالله به شادي و سلامتي پشت سر بزارين 🙏

برنامه ي من امروز ٦٠٠ هست احتمالا يه رژيم شوك ميگيرم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااام زهراجون نبودت واقعا معلومه ها شمااواریانا فقط فعالترین هاهستین همیشه خداکنه ک این تاپیک هیچوق ...

قربونت برم عزيزم 

انشاءالله اينجا هميشه پايدار بمونه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام
صبح قشنگتون بخیر
صبحانه تون سرشار از عشق
لبخند روی لباتون
شادی توی دلهاتون
ارامش توی قلبهاتون

روزتون پر از نگاه مهربون خدا🌺

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنونم ازت که اینجا هست وروحیه بهمون میده من هر دفعه میومدم وتلاش شما رو میدیدم برای لاغری وبعد با و ...

خواهش میکنم گلم 😍😍😍

خداروشکر که عزمت و جزم کردی واسه خوش اندام شدن 😃😃😃

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلااام زهراجون نبودت واقعا معلومه ها شمااواریانا فقط فعالترین هاهستین همیشه خداکنه ک این تاپیک هیچوق ...

ان شاءالله که همیشه پابرجا میمونه عزیزمممم 😍😍😍

منم امروز خوشحااالمممم 

امروز رفتم رو ترازو وزنم ۵۸/۴۰۰ شده 😍😍😍

بنظرم رژیمی که توش ناهار نمیخوری خیلی خوبه 😁

البته من تا شب عید فقط این روش و ادامه میدم ...

امروزم از صبح فعلا ۱۲۷ گرم ژله خوردم ناشتا ، واسه صورتم ...

الانم برم سروقت صبحونه 😋😋😋

صبحانه ۲۳۸ کالری 

۴۰ گرم لواش + ۳۰ گرم پنیر زیره + ۲عدد خرما + ۶۴ گرم گوجه و یه دونه خیار 

دیگه ان شاءالله تا عصر چیزی نمیخورم 😉😉😉

دخملاااا من از صبح رفتم خريداي هفتسينم رو كردم

خيلي حال و هواي خوبيه همه تو خيابونا در حال خريدن

دست فروشا و مغازه ها همه شلوغ. 

انشاءالله هميشه همه خوشحال باشن 

بعدشم رفتم آرايشگاه كه اونجا هم خييييلي شلوغ بود 

ناهارم اومدم خونه ي مامانم يه تيكه كوكو سبزي خوردم با دو كف دست نون سنگك

شامم خونه ي مادرشوهرمم 

يه دونه هم جا شمعي خريدم از اين فلزيا خيلي گوگوليه حالا عكسشو ميزارم ببينيد

شما هم عكس سفره هفتسيناتون رو بزارين

دخملاااا من از صبح رفتم خريداي هفتسينم رو كردم خيلي حال و هواي خوبيه همه تو خيابونا در حال خريدن د ...

به به مبارکه زهرا جون هم خریدات هم خوشگلاسیون خودت😁😁😁

آره واقعا حال و هوای خوبیه ...

منم هنوز هیچ ایده ای واسه هفت سین ندارم 😆😆😆

حالا ان شاءالله چیدم عکسشو میزارم ...