2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169703 بازدید | 21938 پست
وااای واجباتت آب شده که😁😁😁 لعنتی سینه هم آب میشه شل میشه 😭😭😭 منم که تو شیردهی ام بعدش حتما شل ...

اره ديگه لاغر كردني همه جا باهم اب ميشه نميشه كه گفت سينه بمونه شكم اب بشه ولي من چون با دمبل كار ميكنم سفته شل نيس اويزون هم نيس اصلااا فرمش خوبه خداروشكر 😅😅😅

سلاااام خوشگلاااااا❤️❤️❤️❤️

صبحتون بخير 🧡🧡🧡🧡🧡

برنامه ي امروز من بازم رو ١٠٠٠ ولي فكر نكنم بشه ١٠٠٠ تا كلا غذام كم شده 

الانم دارم ميرم باشگاه بعدشم ميرم خونه ي مامانم 

انشاءالله امروزتون خيلي عالي باشه😍😍😍😍

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امسال ديگه هيشكي اجيل اينا نميخره نترس چاق نميشي 😅😅😅😅😅😅😅 

شيدا ما همه فاميل ميخرن 😫

چند شب پيش بحثش شد همشون گفتن ميخرن ماهم ميخريم ديگه 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ای جوووونم پسر شیطووون 😍😍😍 زهرا تو خیلی خوبی بخدا ، نسبت به قدت عالی ای ماشاءالله ... ما که امس ...

بابا آريانا ميترسم تو عيد همه چيو فنا بدم😫

من خيلي آجيل خور نيستم ولي عاشق شكلات كاكائوي و شيريني 😐

وااای آره زهرا منم انقدر رفتم جلو آیینه و رقصیدم ، بردیا اولین چیزی که یاد گرفت رقصیدن و دست زدن بود ...

اي جونمممم قربون اون رقصيدنش برمممم من😍😍😍😍

بچه ها كلا عاشق شادي و رقص و اين چيزا هستن 

[QUOTE=83603624]چقدرررر خوب 😍😍😍 واقعا هم آدم لاغر میکنه روحیش عوض میشه ، انگار امید به زندگیش

]

واسه منم همينن آريانا😐

از هر ١٠٠ تايي كه مشاوره ميگيرن يكي به خودش مياد😂😂

ملت هميشه در صحنه 😏😏😏 

شيدايي يادته سال اولي كه پسته گرون شد؟؟

يني تو فاميل يه سري گفتن اصلا نميخرن 

من كه هيچي نگفتم آجيلم خريدم يه مقدارم پسته خريدم

حالا عيد شد همه آجيل داشتن كه هيييييچ يه سري ظرف پسته جدا داشتن يني فك كن آجيل خوري پر پسته بعد آجيلم داشتن😐😐😐😐 

از كل فاميل فقط يه خانواده نخريدن 

من نميدونم چرا قبلش ميگن نميخريم اخه مگه مجبورن🙄

خانما اول صبحي اين عكسو ببينيد انگيزه# بگيريد😍

شيدايي يادته سال اولي كه پسته گرون شد؟؟ يني تو فاميل يه سري گفتن اصلا نميخرن  من كه هيچي نگفت ...

هرچي گرونتر ملت بيشتر هجوم ميارن واسه خريدن بعضي هام دوس دارن پز بدن چي بگم والا 😑😕 

كالري من تا الان ٤٠٠

يه فنجون شير قهوه+ يه تيكه براوني

٥ قاشق شويد پلو+ يه ساق مرغ

يك ساعت و نيم ورزش كردم

عصري هم يك ساعت ميرم پياده روي

زهرا جون کرفس لینک جدید داده برای ios دانلود کن من زدم باز شد 

مررررسي قشنگمـ 😘😘😘