2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 170762 بازدید | 21938 پست

خبببب مهموني امشبم به خوبي و خوشي  تموم شد

من امروز كلا كالري حساب نكردم اصلا وقت نشد

قبل اينكه تولد شروع بشه هم جناب همسر ازم درخواست كردن كه هم كيك بخورم هم شام 

منم ديگه تولدش بود ناراحتش نكردم

يه برش كوچيك كيك خوردم

٥ قاشق پلو+ ٣ قاشق خورشت+ دوتا ژله رولي + سالاد

الانم ولوووو افتادم رو تخت از خستگي 😓

شب همگي بخير 😘😘

بازم ممنونم از همتون واسه ابراز لطفتون🙏🙏

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

پست_انگیزشی#  

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام بچه هاخوبین ؟؟

من این چندوقت نتونستم بیام سایت

چون مادرشوهرم عمل کرده بودن مجبوربودم هروزاونجاباشم

چون خواهرشوهرم دست تنهابود

بعدشم مهمون برام اومدیکهفته ای شد

حالاازشنبه دوباره شروع کردم رژیم وورزش

امیدوارم که بتونم۲٬۳کیلویی کم کنم

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

سعی میکنم که هرروزبیام گزارش بدم چون واقعاوقتی نمیام ارادم کم میشه

ممنونم ازهمه دوستای خوبی که اینجادااااارم😘😘😘

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

سلااام صبح بخیرررر

من امروز با 700 میبندم

صبحانه زیاده روی کردم 🙈

یه قطاب و 4 تا بیسکویت مادر 180 خوردم 🙈

ولی ناهار و شام شیر و تخم مرغ میخورم ک جبران شه

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

سلام عشقای من ....

دیشب پست گذاشتم نرسید متاسفانه....

زهرا جونم تولد همسریت مبارک ان شالله سالیان سال خوش و سلامت با هم زندگی کنین....

کالری دیشبم ۹۵۰....

امروزم تا الان ۲۰۰

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉

بچها من ی عطاری رفتم دارو گیاهی گرفتم که کمکم باشه و اراده ام قوی تر شه ،نیم ساعت قبل غذا این پودر تخم کتان و تخم کرفس و....خیلی چیزای دیگه رو با عرق زیره یا کرفس یا سرکه سیب میخورم .امیدوارم کمکم کنه ،رژیمم گفت باید حتما داشته باشی.من شکمم بد کار میکرد الان از وقتی شروع کردم ببخشید ولی راحت هر روز شکمم کار میکنه ‌..... الان ده روزه مصرف میکنم و خیلی سبکم ،ان شالله تا عید موثر باشه شوهرم که میگه همین ده روز خیلی جمع تر شدی حالا ۱۵وزن میکنم میگم بهتون تاثیر داشته یا نه 

همین که بتونی خودت باشی کافیه...😉
بچها من ی عطاری رفتم دارو گیاهی گرفتم که کمکم باشه و اراده ام قوی تر شه ،نیم ساعت قبل غذا این پودر ت ...

عزیزم عرق زیره نخور

چون چروک غیر قابل برگشت میاره

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

سلااااام دخمليااااا🦋🌺🦋🌺

ظهرتون بخييير

من از صبح در گير جمع كردن خونه بودم بعدشم رفتم آرايشگاه 

آخر هفته عروسي داريم 

از امروزم رژيم شوك رو شروع كردم بي حرف پيش انشاءالله بتونم

سلام عشقای من .... دیشب پست گذاشتم نرسید متاسفانه.... زهرا جونم تولد همسریت مبارک ان شالله سالیان ...

مررررسي عزيزدلمممم😘😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز