2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 170741 بازدید | 21938 پست
سلااااام دخملياااا عصرتون بخيييير من ميخاستم از امروز رژيم شوكي كه گذاشتم بگيرم ولي رفتيم مراسم حل ...

اشکال نداره از فردا رژیم بگیر عشقمممم ...

تولد مامانتم مبارک باشه گلم ، ان شاءالله سایه اش ۱۲۰ سال بالای سرتون باشه 😍😍😍

ان شاءالله خدا همه مادرارو حفظ کنه 🙏🙏🙏

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلااااام دخملياااا عصرتون بخيييير من ميخاستم از امروز رژيم شوكي كه گذاشتم بگيرم ولي رفتيم مراسم حل ...

تولدشون م بارک انشالله همیشه سالم و  سایشون رو سرتون باشه😘😘😘😘 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زهرا جان پیدا کردم رژیمی که گذا شتی عزیزم 

نمیخاد دوباره بگی  

کالری امروز ۱۰۰۰

سلام

تقریبا ۲الی۳روزه ک رژیم کانل فقط پروتئین روانگار  گذاشتم کنار اما خب کربوهیدرات کم مصرف میکنم.

امروز صبح یک نیمرو خوردم

ساعتای ۴ چند تیکه گوشت قیمه خوردم با یک قاشق پلو

عصری حدود ۲قاشق شله زرد خوردم

با حدود ۴قاشق آش رشته

زهرا جون تولد مامانت مبارک باشه ایشالا همیشه سلامت باشن 

من ساعت ۵ عصر دو تا باقلوای کوچولو خوردم دیگه شام هیچی نخوردم از همون ساعت فستم تا فردااا امروز ترکوندماااااااا😒🤭 

سلام. بچه ها ان شالله من میخوام فردا و پس فردا هم روزه بگیرم. فردا شبم تولد دعوتم و قول میدم بیشتر از ۵٠٠ کالریم نشه. بعط تولد میام گزارش میدم. خیلی دوست دارم سویدی بگیرم اما گذاشتمش برا دو هفته مونده به عید بگیرم ان شالله

خببب من اومدم با كوله باري از پشيماني🙈

شام يك سيخ كوبيده + ٥ قاشق پلو

يه تيكه هم كيك خوردم

ناهارم نگم براتون چي خوردم بهتره بزاريد سكرت بمونه😁

ولي كالري امروزم ١٢٦٠ تا شد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام زهرا جان چه رژیمیه منم هستم لطفا بگو کی وچحوری منم بگیرم

الهه جون پايه اي از فردا؟

منم يكي باشه انگيزم بيشتره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

پست_انگیزشی#