سلام دوستای گلم 😘😘 این تاپیک در راستای تاپیک قبلی زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ... چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم😍😍😍😍
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام. بچه ها ان شالله من میخوام فردا و پس فردا هم روزه بگیرم. فردا شبم تولد دعوتم و قول میدم بیشتر از ۵٠٠ کالریم نشه. بعط تولد میام گزارش میدم. خیلی دوست دارم سویدی بگیرم اما گذاشتمش برا دو هفته مونده به عید بگیرم ان شالله
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام زهرا جان چه رژیمیه منم هستم لطفا بگو کی وچحوری منم بگیرم
الهه جون پايه اي از فردا؟
منم يكي باشه انگيزم بيشتره
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏