2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 170741 بازدید | 21938 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروزم رعايت كردم شام سينه ي مرغ كبابي خوردم + گوجه و خيارشور 

٣ ليوان شير+ ٦ تا خرما + ٥ تا ساقه طلايي

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
زهرا و شیدا بیاید بگید واسه ریزش مو چیکار میکنید؟؟؟؟؟ بقیه هم همینطور  من بخاطر شیردهی ریزش م ...

آريانايي ريزش تو شيردهي طبيعيه

منم دقيقا ٦-٧ ماهگي صدرا اينطوري شدم

هركاري كردمم خوب نشد تا اينكه يه مقدار كوتاهشون كردم خيلي بهتر شد

بعدش كه واسه رژيمم ريزش گرفتم هم قرص ول وومن خوردم 

هم يه مخلوطي هست من سه روز در هفته به موهام ميزنم كلا ريزشمو قط كرده( مادربزرگ شوهرم يادم داده)

مخلوطش اينه: يه قاشق مربا خوري پودر نخود+ يه ق م پودر مورد+ يه دونه تخم مرغ رسمي+ يه قاشق غذاخوري روغن زيتون

باهم مخلوط كن بزار رو سرت يه روسري هم روش سرت كن بعد يك ساعت تميييز بشور

مخلوط روغن زيتون و روغن نارگيلم عاليه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام به همگی زهرا جون منم امروز رژیم شیر وساقه طلایی گرفتم تا الان دولیوان شیر ۴ تا ساقه طلایی وید ...

خيلي عاليه عزيزمممم

آفرين👏👏👏

ميوه و ماست هم اشكال نداره

[QUOTE=80382736]سلام عزیزم خوش اومدی ... شما هم همینطور گلم اگه میخوای اینجا باشی باید هر روز گزارش ...

بله عزيزم هرچي ميخوري گزارش بده و جمع كالرياشو حساب كن

يكم و پانزدهم هر ماهم وزن كشيه كه بايد اعلام كني

فردا مهمون دارم چکار کنم؟؟؟شامم قورمه سبزی هست که هیچ ربطی به رژیم شیر نداره

إيرادي نداره عزيزدلم

شما ميتوني مثلا سه قاشق قرمه سبزي بخوري فقط

خيلي دلت كشيد دوقاشق برنج بخور با دوقاشق قرمه سبزي

دخترا من ناهار وشام  صبونه  مث هم خوردم و میخورم  ۹۰ گرم ماست میشه ۴۹ گوجه ۴۰گرم می ...

الهه جون فردا كالريتو رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ بزار

اگر غذاتون خورشتي بود 

مثلا ٥ قاشق برنج+ دو قاشق خورشت

اگر نوني بود مثل كتلت و اينا يه دونه كتلت + دو كف دست نون يا دوتا كتلت بدون نون 

خلاصه خودت كالريهاشون حساب كن ببين چجور برنامه بچيني

اول صبح كالري روزانتو تعيين كن و خودتو مقيد كن انجامش بدي

حالا كم كم دستت مياد.  

پست_انگیزشی#  

شبتون بخييير مهربوناااا😍😘😘

الهه جون فردا كالريتو رو ٦٠٠ تا ٧٠٠ بزار اگر غذاتون خورشتي بود  مثلا ٥ قاشق برنج+ دو قاشق خور ...

یعنی خییییلی جیگری بخدا خیلی قشنگ راهنمایی میکنی 

مرسی عزیز دلم خیلی ممنونم