2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 170727 بازدید | 21938 پست
ناهار دو کف دست بربری و ۵ قاشق خوراک مرغ

بربری واسه معده خیلی بده که 

شیر سرد اسید معده رو میگیره ، میوه و سبزیجات و یکم کمتر کن ، بجاش نون خشک وبیسکوییت ترد بخور 

قرصم روزی یه دونه اشکال نداره ولی عادت نکن بهش

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام. وزن من ۷۴.۴۰۰

سلام عزیزم مبارکه 😘

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دوستان برای چاقی صورت چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

برای #چاق_شدن_صورت چه بخوریم

میوه ها و سبزیجات سرشار از فیبر بوده و باعث آبرسانی بهتر به سلول های پوستی صور ت می شود همچنین با خوردن میوه ها شما احساس سیری کنید و کمتر سراغ تنقلات و مواد غذایی خشک مانند انواع فست فودها می روید.

هویج یکی از بهترین میوه ها ی کم کالری و آبرسان است که می توانید در طول روز آن را در میان وعده های غذایی تان مصرف کنید. این روند را تا یک هفته ادامه دهید تا بتوانید از این روش برای آبرسانی بهتر به سلول های پوستی صورت تان بهره بگیرید.

🍃❤️🍃

عزیزم ناشتا هر روز دوتا قاشق ژله بخور و خیار و رنده کن روزی یه ربع بزار رو صورتت 

پودر جوانه گندمم بریز تو ماست بخور 

حتما نتیجه میگیری

💕💕

خانوما لطفا روش خوب‌کردن ِ حال ِ خودتون رو یاد بگیرید، وقت صرفش کنید، آزمون و خطا کنید. کمی هم به سلامتی ِ جسم و روح و روان خودتان اهمیت دهید. چون زن یعنی زندگی...

زن اگر حالش خوب باشه یک زندگی حالش خوب است. شما باید با رفتارتان، شادی را به دخترانتان بیاموزید...

بغض داری گریه کن...

وقتی خالی شدی؛ بخند...

بخند تا خداوند رحمتش را سرازیر کند.

درست غذا بخور، مطالعه كن، ورزش كن، منتظر قضاوت نباش، عشق بورز و مهربان باش...

زندگی ات شيرين خواهد شد!

به إندازه وسعت مالی خود و خانواده ات شادی و مهربانی را برنامه ریزی كن! مهم نيست النگو در دست داری يا نه، وقتی معاينه چك آپِ ساليانه انجام نميدهی، مهم نيست خونه چند اتاق خوابه داری وقتی دندانِ خراب داری و اضافه وزن!

مهم نيست جهيزيه و سیسمونی دخترت چگونه است وقتی دو تا سفرِ بى دغدغه با شوهرت و بچه هایت نرفتی و يك عالمه خاطره نساختی...!

مهم نيست بچه هایت چه مدركی دارند وقتی هنوز روحيه حسادت و رقابت با بقيه مردم آرامشِت رو از تو گرفته و شب دير ميخوابی و عصبی هستی...!

زن باش و زنانگی كن، خیلی زود دير ميشود!

💕 انرژی-مثبت#  

❣ #خانم‌ها_حتما_بخوانید

تا وقتی یاد نگیریم خودمان را دوست داشته باشیم، دیگران هم آنطور که باید، دوستمان ندارند

روی صحبتم با زنانی است که خود را دوست ندارند

میدانید چیست؟

آدم اگر خودش را دوست نداشته باشد،

بد است، اصلا فاجعه است

وقتی رفتید ظرف بشورید، اما دستکش دستتان نکردید، قدر ظرافت دستانتان را ندانستید

یعنی اول از خودتان بعد از طرف مقابل‌تان این اجازه را سلب کردید که از ظرافت دستانتان لذت ببرد

وقتی سر میز غذا، قسمتِ لذیذ آنرا برای دیگران گذاشتید

وقتی همیشه به ته مانده ها قناعت کردید

وقتی همیشه رعایت حال همه را کردید

بجز حالِ خودتان

وقتی هیچ وقت به شما برنخورد

دلخور نشدید، به روی کسی نیاوردید

اجازه هر رفتاری را به هر کسی دادید

یعنی شما خودتان را دوست ندارید

نمیگویم مهربان نباشید

میگویم حالا که با همه مهربانید

با خودتان هم باشید

چه عیبی دارد؟

گاهی هم خود را ترجیح دهید به همه

آنگاه اجازه میدهید دیگران هم شما را دوست داشته باشند...

انرژی‌-مثبت#  

💡👈

برای #چاق_شدن_صورت چه بخوریم میوه ها و سبزیجات سرشار از فیبر بوده و باعث آبرسانی بهتر به سلول های پ ...

ممنون عزیزم .حتما اینکارارو میکنم واینکه من تو طول روز یه لیوان اب رو به زور میخورم علتش میتونه نخوردن اب هم باشه 

😍میشه برا رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرسین😘
ممنون عزیزم .حتما اینکارارو میکنم واینکه من تو طول روز یه لیوان اب رو به زور میخورم علتش میتونه نخور ...

صد در صد عزیزم 

واسه پر شدن صورت حتما باید آب کافی در طول روز بخوری حداقل ۶ لیوات 

صد در صد عزیزم  واسه پر شدن صورت حتما باید آب کافی در طول روز بخوری حداقل ۶ لیوات

از امروز اب خوردن هم تمرین میکنم نمیدونم چرا نمیتونم اب بخورم فقط چای میخورم 

😍میشه برا رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرسین😘

من يك ساعت ايروبيك رفتممممم💪💪💪💪

خيلي سرحال شدم

صبحانه : يك ليوان شير + سه تا خرما

ناهار : نصف ران مرغ+ گوجه و خيارشور

ميان وعده : دوتا خرما + چاي

كالريشو هنوز حساب نكردم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

من ساعت ٧/٥ شام يه دونه كتلت بدون نون + خيارشور خوردم و تمام

تا فردا فستم انشاءالله 

شبتون بخيررررررر

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز