2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 170868 بازدید | 21938 پست

من از صبح کامل رعایت کردم 

۴ لیوانم تا الان آب خوردم

فقط مشکلی که هست چون چند روز زیاد مراعات نکردم الان سختمه نخورم

کاهو و خیار گذاشتم جلو دست گرسنم میشه میخورم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام عشقااااا خوبین؟؟؟

چقدر خوبه که گروهی رژیم میگیریم 😍😍😍

زهرا جون اشکال نداره کاهو اینا بخور ولی زیاده روی نکن ...

مامان ممول جان اگه دوس داری باهامون رژیم و بگیر و از دوشنبه برو تی آر ایکس ، اگه نه که همون و ادامه بده ...

منم امروز نتونستم باشگاه برم ...

وزنمم روم به دیوار ۶۰/۲۰۰

هدف منم ۵۸

تا الانم دقیقا مث رژیم عمل کردم فقط ناهار ماست نداشتیم نخوردم ، عروسی هم نمیریم که رژیمم بهم بخوره 😁😁😁

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عشقااااا خوبین؟؟؟ چقدر خوبه که گروهی رژیم میگیریم 😍😍😍 زهرا جون اشکال نداره کاهو اینا بخور ...

نه# _به_عروسی 😂😂

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
نه# _به_عروسی 😂😂

آره واقعا 😂😂😂

اگه میرفتم گند زده میشد به رژیمم😁

البته همسرم نیست امشب تا ۹ اینا سرکاره بخاطر این نرفتیم ...

خب من تا الان عالی بودم 💪💪💪

شامم یه تیکه مرغ میخورم و تمااااام 🥰

ان شاءالله که فردا عدد ۵۹ و رو ترازو ببینم 😍😍😍

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام عشقااااا خوبین؟؟؟ چقدر خوبه که گروهی رژیم میگیریم 😍😍😍 زهرا جون اشکال نداره کاهو اینا بخور ...

تی ار ایکس شروع کردم گلم

باهاتون رژیم رو شروع کردم اشکال نداره ضعف کنم خرما میخورم

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
تی ار ایکس شروع کردم گلم باهاتون رژیم رو شروع کردم اشکال نداره ضعف کنم خرما میخورم

موفق باشی عزیزم 

بچه هاهمگی خسته نباشیم💪💪💪

منم امروزطبق رژیم پیش رفتم یکم سرگیجه داشتم ولی خوب بود

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

سلام کالری من امروز ۴۱۶ تا شد !

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

منم امروز طبق رژیم پیش رفتم 💪💪💪

شبتون بخیررر عشقااااا 🥰😘😍

منم امروز کامل رعایت کردم 💪💪

خییلی خوب بود اعصابم‌ آروم بود

پیش به سوی فردااااا💪💪💪💪

سلام دوست جونیااااااا

ان شاءالله روز دومم با موفقیت پشت سر بزاریم 😂😂😂

من یه لیوان شیر و عسلم و خوردم ...

منم تا الان کامل رعایت کردم 

تا شب انشاءالله خوب بگذره

سلام دوستان من دیشب چند قاشق خوراک لوبیا خوردم☹️

ولی امروز بیدار شدم ی لیوان ابجوش خوردم نهار هم ی کف دست لواش خوردم به سه چهار قاشق ماست دیگ چیزی نمیخورم تا شب نخود پخته میخورم 

اینم بگم خونه نیستم نتونستم اون چیزهای گفتین رو بخورم ولی بازم خوب رعایت کردم

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
سلام دوستان من دیشب چند قاشق خوراک لوبیا خوردم☹️ ولی امروز بیدار شدم ی لیوان ابجوش خوردم نهار هم ...

اشکال نداره عزیزم مهم اینه رعایت کردی 

منم کاهو ندارم خونه بجاش شب سالاد شیرازی میخورم ...

بچه های دیگه اگه با سالاد سیر نمیشید و ضعف میکنید یه تیکه کوچیک فیله مرغ کنارش بخورید 

سلام سلام عصرتون بخییروشادی

منم همچنان پایبندم فقط ظهرخونه نبودم بجاپلو ی کف دست نون بانصف کوچیک سینه مرغ خوردم

اشکالی که نداره شب توی سالادگل کلم هم بریزم ؟

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز