2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 169538 بازدید | 21938 پست

سلام خانمااااااا خوبیننننن 

من بعد چندین ماه اومدم پیشتون 

جونم براتون بگه نه رژیم داشتم این چند ماه ن ورزش کردم نه هیچ 😔😔😔

ولی الان یک هفته اس باشگاه شروع کردم رژیم میگیرم 😍😍

ولی رژیمم ک پارسالم ک ازش جواب گرفتم الان یادم نمیاد چی بوده

میشه ی راهنمایی کنید برای رژیم غذایی ک چیکارا کنم،،،

اها یادمممم رفتم بگمممممم😭😭😭😭

وزنم شده72کیلووووووووو😭😭😭😭😭۶۶کیلو بودمم😢😢

قدم۱۶۵

ولی میخام بشم۶۸ کمتر نیام🥰چون استخون بندی درشتی دارم ضایع میشم🤪🤪🤪

به دوست قدیمیتون کم کنید رژیم غذایی خوب بهش بدین😅😭😭😭

فدای مهربونیاتون😘

تا عید میخام حداقل سه کیلو کم کنم😭

هشتک

لاغری# 😅

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
اریانا جونم یه سوال کالری سیراب شیردون که تووووو کرفس داره باید با آبشون وزنشو وارد کنم یا خالی ؟؟؟؟ ...

فکر کنم بدون آب در نظر میگیرن وگرنه همش میشه وزن آب که 😁😁😁

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانمااااااا خوبیننننن  من بعد چندین ماه اومدم پیشتون  جونم براتون بگه نه رژیم داشتم ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی 🥰🥰🥰

چه رژیمی میخوای عزیزم؟ رژیم شوک ؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

منم امروز و فردا خونه مامانم اینام و آزادم 😂😂😂

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی 🥰🥰🥰 چه رژیمی میخوای عزیزم؟ رژیم شوک ؟

ممنون عزیزم

اره یهو وزنمو ی تکونی بده

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
منم امروز و فردا خونه مامانم اینام و آزادم 😂😂😂

خوشبگذره گلم تو هفته چند بار ازادی میدی به خودتت؟

خوشبگذره گلم تو هفته چند بار ازادی میدی به خودتت؟

مرسی عزیزم 

من تو تثبیتم تقریبا هفته ای دو بار که میام خونه مامانم اینا یا مهمونی باشیم آزادم اونم زیاده روی نمیکنم ...

ممنون عزیزم اره یهو وزنمو ی تکونی بده

ممنون عزیزم ولی من تقریبا همین مدلی میخورم ولی جواب نمیگیرم😭😭😭😭پس از قرار معلوم من کلا چندین مدت تو شوکم🤭🤭

چون رژیمو یک ماه اساسی شروع کردم

بدون ورزش البته یک هفته اس ورزش کردم شاید فرجی شد وزن کم کردم

ممنون عزیزم ولی من تقریبا همین مدلی میخورم ولی جواب نمیگیرم😭😭😭😭پس از قرار معلوم من کلا چندین مدت ...

ععهه خب رژیم میوه یا شیر بگیر سه روز ، ولی ورزش خیلی خوبه حتما ادامه بده ...

ععهه خب رژیم میوه یا شیر بگیر سه روز ، ولی ورزش خیلی خوبه حتما ادامه بده ...

امشب کلی اعصاب خوردی داشتم وزنم تو این ی هفته ورزش رژیم اصلا تکون نخورده😩

فردا میخام رژیممو سخت تر کنم ورزشم همون دوساعت سفت سخت

من سیرابی رو با آبش وارد کردم تووو کرفس!!!! با اینحال کالری امروزم ۷۲۶ تا با ۴۶ دقیقه تردمیل!!!!! من از این هفته هر پنجشنبه وزن میکنم خودمو و اعلام میکنم که خیلی خواسم جمع باشه اینجوری انگیزمم میره بالاتر همون هفته ایی یه بار وزن کنم !!!! شبتون خوش❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
امشب کلی اعصاب خوردی داشتم وزنم تو این ی هفته ورزش رژیم اصلا تکون نخورده😩 فردا میخام رژیممو سخت تر ...

عزیزم اینجوری که استرس داری خودش مانع کاهش میشه ، حتما کم میشه روشهای مختلف امتحان کن ...

من سیرابی رو با آبش وارد کردم تووو کرفس!!!! با اینحال کالری امروزم ۷۲۶ تا با ۴۶ دقیقه تردمیل!!!!! من ...

عااالی پیش میری عزیزم 💪💪💪

آره عزیزم درستشم همینه هفته ای یه بار وزن کنی ...