2777
2789
وایییی😍😍😍😍مبارکه عزیزدلم💐💓💖🍭🌷🌷خیلیی برات خوشحال شدم ممنون که بهم خبر دادی نمیدونم چرا حس م ...

فداتبشم عزیزم ممنونم

وای خدایاااا شوهرم کشته مرده ی دوقلوئه😂❤️

بیا نجنگیده نبازیم...✌
وایییی😍😍😍😍مبارکه عزیزدلم💐💓💖🍭🌷🌷خیلیی برات خوشحال شدم ممنون که بهم خبر دادی نمیدونم چرا حس م ...

خدا به شماهم بهترینهارو بده مهربون❤️❤️❤️❤️❤️

بیا نجنگیده نبازیم...✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتبشم عزیزم ممنونموای خدایاااا شوهرم کشته مرده ی دوقلوئه😂❤️

انشالله هر چی خیر برات پیش بیاد خودت چی دوست داری؟راستی همسن هستیم 😍❤️ذوقت رو خریدارم مامان کوچولو💓💓💓

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ممنون عزیزدلم💓💓💓💓

فداتبشم عزیزم من همیشه تو تصوراتم۲تا دختر داشتم دیگه هرچی که خدا میخاد❤️❤️❤️عه😍😍عزیزم ایشالا خدا یه ذوق از ته دل بهت بده😍😍

بیا نجنگیده نبازیم...✌
فداتبشم عزیزم من همیشه تو تصوراتم۲تا دختر داشتم دیگه هرچی که خدا میخاد❤️❤️❤️عه😍😍عزیزم ایشالا خدا ی ...

امیدوارم هرچی دوست داری همون بشه منم یک دختر دارم یک پسر. دخترا خیلی عشقن مثل فرشته ها. ممنون دوستم❤️❤️مادر بودن خیلی سخته از بارداری نهایت استفاده رو ببر😅💓

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
امیدوارم هرچی دوست داری همون بشه منم یک دختر دارم یک پسر. دخترا خیلی عشقن مثل فرشته ها. ممنون دوستم❤ ...

عزیزم خداحفظشون کنه برات❤️❤️❤️🥰🥰🥰

بیا نجنگیده نبازیم...✌