سلام دوستان من چند سالیه فهمیدم چشمم شوره. تازگیا حس میکنم به عزیزانم هم صدمه میزنم کسی تجربه یا راهکاری داره. نگرانم میکنه واقعا. مبادا حرف خوبی بزنم نسبت به کسی فوری برعکس میشه یا انفاق بدی براش می افته
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من که همیشه بچه هام رو چشم میکنم تا تعریف میکنم یک بلایی سرشون میاد ولی چشمم برای بقیه شور نیست
وای منم تا میگم چه خوب باهم بازی میکنن درجا دعوا میفته😂😂😂
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
این یه قدرتیه ک بعضیا دارن اگ با حسرت با اه باشه طرف بدبخت میشه چندتا کتاب درباره این قدرت های ماورایی هست اونا رو بخون بتونی بطور مثبت ازش استفاده کنی ولی باید تمرین کنی
بخدا همیشه خودم به زبون میگم اسپند دود کنین یا چند بار ماشالله میگم. من درد و مشکلم زیاده از تو پره ...
تلقین نکن به خودت
منم از رو علاقه دختر اجیمو چشم میزنم😂
ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚
آدم حسودی هستی ؟ اگه کسی و خوش بخت تر از خودت ببینی چه حسی ته دلت صادقانه پیدا میکنی ؟
من اصلا حسود نیستم کلا برام فرقی نمیکنه کی چیکار میکنه کی چی میپوشه و... ولی انقد چشام شور هس که نگو باور نمیکنی دختر همسایمون تو کوچه دیدم خیلی ذوق بچه کردم اومدم خونه به مامانم گفتم چقد بامزه و خوشگل شده بود دو سه ساعت بعدش زن همسایه اومد خونمون سر بچش باند پیچی بود بالای چشم بچه خورد شده بود زمین خورده بود بخیه کرده بودن 😬😬حالا این ی نمونه اش هس خیلی اتفاق اینطوری افتاده
فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
وای منم تا میگم چه خوب باهم بازی میکنن درجا دعوا میفته😂😂😂
یادمه یه بار مادربزرگم خنشسته بود من نگاهش میکردم اونم آب میخورد یهو فکر کردم چقدر خوب مونده لیوان توی دستش خورد شد اون نفهمید ولی من فهمیدم خودم. یا مثلا یکی رو نگاه میکردم تو مجلس ترحیم گفتم این چقدر جوون مونده بیچاره صبح مرد.