2821
2789

واي مامانم كي مياد من دلم غذاي خونگي ميخواد😑

ایشالا هر وقت داعش كامل نابود شد و دیگه با وانت و ون گشت ارشاد از رو مردم رد نشدن و اسیدی پاشیده نشد و سفارتخونه‌ای آتیش نگرفت و کنسرتی لغو نشد و... اون موقع جشن ميگيريم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چیه

غذاست😂😂😂😂😂

پیازو سرخ میکنی سیب زمینی نگینی با بادمجون و گوجه خورد شده بهش اضافه میکنی نمک و فلفلو زردچوبه ویه قاشق ربمیزنی یه تفت میدی یهلیوان اب میریزی زیرشو کم میکنی تا ابش کشیده بشه و روغن بنداز بعدشم با نون نوش جان میکنین.

سیر اگه دارین بزننین خوب میشه.اخرسر من با گوشت کوب لهش میکنم شما میتونین همینجوری هم بخورین😆😆😆😆😆

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 
غذاست😂😂😂😂😂 پیازو سرخ میکنی سیب زمینی نگینی با بادمجون و گوجه خورد شده بهش اضافه میکنی نمک و فل ...

فک کردم یتیم شده این غذا خخخخ

میسی میسی اخه اسمش باحال بود 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 
2824
2823
2791
2779
2792