2777
2789
عنوان

دخترداییه خراب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 40 پست

عزیزم وقتی داری طلاق میگیرس دیگ کارای اون به شما مربوط نیس اونم  وظیفه نداره توضیح بده 

ولی معلومه هنوز همدیگه رو دوس دارین خب چرا میخوان جدا بشین یکم بهم وقت بدین 🤕

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که. تو کنجکاوی! شوهرت توضیح داده بهت ! نمیشه بیشتر فکر کنید ؟؟؟

به چی فکر کنم 

میخوام بدونم اونه یانه 

اگر اون بوده و بخاطر کارش زنگ زده باشه خیلی عادی میگه ؛ وگرنه اگر موضوعی بینشون باشه غافلگیر میشه ، بالاخره تابلو میشه دیگه

من قصد طلاق کنم طرفم جلوم س ک س با یکی دیگه کنه هم برام مهم نیس چه برسه پشت خطیش کی باشه مرد تمام رف ...

منم همینطور تو‌ یه بازه ای از شوهرم خیلی بریدم جدا زندگی‌میکردیم باخودم‌میگفتم کاش بره با یکی منو ول کنه 🤣

برسه روزی که منم تیکر بزنم
اره نمیخوام طلاق بگیرم اون بحثش جداس

ببخشید تاپیک های قبلی راجب خیانت مشروب و بیماری روانی شوهرتون نوشتید

یعنی شوهرتون با کسیه؟با این وجود بازم نمیخواد طلاق بگیرید؟

یا نه دیگه با کسی نیست ؟

عزیزم وقتی داری طلاق میگیرس دیگ کارای اون به شما مربوط نیس اونم وظیفه نداره توضیح بده ولی معلومه هن ...

اون اگر توضیح داد بخاطر این بود که خراب شد جلو دوستش که وکیله ؛ خواست جانماز آب بکشه ؛ وگرنه از من نه میترسه نه خجالت میکشه

اره نمیخوام طلاق بگیرم اون بحثش جداس

الهی که هرچی دلت میخاد همون بشه شر زنای کثیف از زندگیت کم بشه صبح ۵ بار سوره بخون فوت کن شوهرت بلکه زنای بد دور بشن من دختره جلو خودم به شوهرم آمار داد عشوه اومد