2777
2789

وای امشب یجا نشسته بودیم تو جمع بحث شد بعد یهو ی خانومی ماما بود گفتش ک ی دختر اومد پیشم باکره بود مجرد هم بود ولی باردار بود ۹ هفته بودش ، میگف که من رفتم حموم بعد از چند وقت حالت تهوع شدید گرفتم پریود نشدم ، تمام علامات بارداری داشتم رفتم آزمایش تا اینکه از برادرم باردارم ، حالا از طرفی انقد نغزمو درگیر کرده یعنی واقعا چنین چیزی هست پناه برخدا😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

99 درصد این داستان و شنیدیم ک پسره تو حموم ج زده بعد خواهرش رفته حموم خیلی اتفاقیییی رو منی داداشش نشسته رحم منی و کشیده بالا و خواهر حامله شده 

هوووف خدایا بسه

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بارداری بدون رابطه اتفاق نمیفته

شاید از هر هزار نفر یه نفر بدون دخول کامل باردار بشه. ولی باید همون تماس سطحی کامل باشه و راه نفوذ مستقیم وجود داشته باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دروغ میگفته، مگه میشه 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

99 درصد این داستان و شنیدیم ک پسره تو حموم ج زده بعد خواهرش رفته حموم خیلی اتفاقیییی رو منی داداشش ن ...

واای روم سیاه😂😬😬خیلی درک کردنش سخته اونم از برادر