2777
2789
عنوان

باشه خدا😔😔

110 بازدید | 19 پست

ولی یادم میمونه چقد صدات زدم و هیچ جوابی ندادی

یادم میمونه چقد التماست کردم

چقد دعا کردم

چقد به ائمه قسمت دادم

چقد از امامان تو حرمشون خواستم

ولی هیچکدوم هیچ جوابی ندادن

یادم میمونه خدا برای تو که سخت نبود

دیگه بهترشو نمیخوام وقتی امیدی به زنده موندن نمونده

دیگه چیزی ازت نمیخوام😔😔💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینطوری نگو

مستقیم از خداوند طلب حاجت کن و از عظمت و قدرت خودش طلب کن

خداوند رو قسم بده به رحمتش و وحدانیتش 

انشالله به حق بزرگی و قدرتش به خواسته هات برسی عزیزم

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

انشالله جواب میده به حق امام رضا حاجت دلت بده درخونه امام رضا بزن بی جواب نمیمونی ا نشالله خدا کمکت ...

رفتم حرمش ازش خواستم

اینجا هم کلی التماسش کردم ولی هیچی نشد😔😔

ببخشید فضولی نباشه

اما ناشکری نکن

انشالله مشکلاتت خیلی خیلی زود رفع میشه و به آرزوهات میرسی😇

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

صبرکن خیلی داری بی طاقتی میکنی خدا بهتر از خودت خوشبختی ات رو میخواد مطمئن باش یه روزی برمیگردی که این پیامی که برات نوشتم رو پیدا کنی و زیرش کامنت بزاری اینو یقین داشته باش از ته قلبت که تا وقتی ک گریه هات رو یه روزی خدا تبدیل ب اشک شوق نکنه ول کنت نیست ،حالا هرچقدر میخوای بازم گریه کن ولی تهش رو بعدها میفهمی ک چی بود و خدا چیکارش کرد

عزیزم اینطوری نگومستقیم از خداوند طلب حاجت کن و از عظمت و قدرت خودش طلب کنخداوند رو قسم بده به رحمتش ...

من خیلی خیلی زیاد دعا کردم ولی انگار خدا نمیخواد

میشه برام دعا کنی شاید صدای تورو بشنوه😔❤

من خیلی خیلی زیاد دعا کردم ولی انگار خدا نمیخوادمیشه برام دعا کنی شاید صدای تورو بشنوه😔❤

گلم ده سال پیش دقیقا همین حس تو رو داشتم

نا امید نا امید بودم 

ولی خداوند از رگ گردن بیشتر بهت نزدیکتره

وضو بگیر و با زبون خودت مستقیم باهاش حرف بزن

و قسمش بده به رحمتش و عظمتش و قدرتش کمکت کنه

خداوند رو به وحدانیت کامل بخون تا شما رو اجابت کنه

چشم

اسمت رو بگو واست دعا کنم

گلم ده سال پیش دقیقا همین حس تو رو داشتمنا امید نا امید بودم ولی خداوند از رگ گردن بیشتر بهت نزدیکتر ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم❤

من خیلی زیاد دعا کردم اونقد که نمیشه گفت چیکارا کردم که بشه😔😔

اسمم فاطمه هست

خیلی ممنونم ازت عزیزم❤من خیلی زیاد دعا کردم اونقد که نمیشه گفت چیکارا کردم که بشه😔😔اسمم فاطمه هست

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله