2777
2789
عنوان

پر پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست

خاهرم روغن رزماری زد یعنی میتونم بگم ی قسمتایی از صورتشم برخورد داشته روغن وقتی به موهاش میزده همون قسمت صورتشم مو دراومد

خودمم شامپو لدورا میزدم با ماسک بیرون حمامش تاثیر خوبی داشته

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کم خون نیستم

اگه موهات چرب نیست روغن نارگیل و آملا استفاده کن 

یا روغن رزماری و سیاهدانه  فقط خیلییی نه که جوش بزنی 

اگه یکم گرمشون کنی و حسابی به پوست سرت ماساژ بده که چه بهتر باعث جریان خون بیشتر میشه 

زینک رو هم روزانه بخور 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

مارک روغن رزماری چی بود؟

یادم نیست راستش چندستل پیش بود اما از عطاری گرفت خیلیم گروم نبود یعنی به قیمت خیلی بالا به اسم اصل مفروشن بهت اما باید مداوم بزنی قبل از حمومت هفته ای سه بار اینا بزن ماساژ بده یکی دوساعت بزار بمونه شستنش یکم سخته اما واقعا تتثیرشو به چشم دیدم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
یادم نیست راستش چندستل پیش بود اما از عطاری گرفت خیلیم گروم نبود یعنی به قیمت خیلی بالا به اسم اصل م ...

چقدر خوب 😍من یکی دارم واسه شرکت  باریج هست ..چند باری که زدم ریزشش بدترشد

مرسی عزیزدلممنم براتون فرستادم♥️🌱نه روغن تراپیو زینکو امتحان نکردمنه کم خونی ندارم عزیزممن میدونین ...

دوست گلم بیا برای استارتر نوشتم 

اره مرسی👌...فکر کنم روغن سیاهدونشو قبلا داشتم گرم میکرد پوست رو ..تاثیرش خوب بود

اره قشنگم ان شاالله خودت و بختت همیشه از خوشگلی بدرخشید 🌹♥️

اون موهای جدید کرکی موندن یا ضخامتشون مثل موهای عادیه؟

نه به نرور زمان زحامتشون بیشتر میشه اما نباید همینکه درمیان قطع کنی دیگه باید مصرفشو ادامه بدی تا مدتی

میتونی خود رزماری هم از عطاری بگیری بجوشونی ابشو اسپری کمی بعد حموم روموهات اینم خوبه

چقدر خوب 😍من یکی دارم واسه شرکت باریج هست ..چند باری که زدم ریزشش بدترشد

نمیدومم واقعا عزیزدلم شایدم حالا ریزشتون بیشتر شده نساخته به جنس موهاتون یا مشکل تز روعن بوده شاید براتکن نتیجه عکس بده