2777
2789
آره هم دكتر بچه خواهر شوهرمه هم چندتا از دوستام تا الان تشخيص اشتباه نداده ولي گفت كه الان تو اروپا ...

راست گفته دکترمنم گفته بایدازچهاربدی

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
خوبه که توچهارماه هفت داره.من دخترم سی پنج هفته دنیااومدالان تازه رفته تونه ماه هشت نیم کیلو

دكترش كه ميگه اين وزن هاي اين دوره هاشرونو از دست ميده نهايت بايد تا يك سالگي به ١٠ كيلو برسن، از نظر منم وزن دخترتون خيلي خوبه نرماله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته ازچهارمیدی چیزای سنگین نده سعی کن بیشترفعلامایعات بدی مثل اب ولعاب برنج اب مرغ چیزای تکراری نده هرروزمن به دخترم یمدت هرروزسوپ دادم الان دیگه سوپ نمیخوره

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........

داداش کوچیکه من از ۴ ماهگی غذا خورده اونم غذای سفره، ما هم از ۵ ماهگی الان ماشالا هیچکدوم از ما مشکلی نداریم،هممونم خوش خوراک.من دخترم رفت تو ۶ ماه شروع کردم

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
دكترش كه ميگه اين وزن هاي اين دوره هاشرونو از دست ميده نهايت بايد تا يك سالگي به ١٠ كيلو برسن، از نظ ...

اره وزنش خوبه خداروشکر شایدمنظوردکترت این بوده که دندون دربیاره وزنش کم شه

دكترش كه ميگه اين وزن هاي اين دوره هاشرونو از دست ميده نهايت بايد تا يك سالگي به ١٠ كيلو برسن، از نظ ...

دخترم یک سالشه 9900

وزن تولدش 2700

ی ماه دیگم صب کن اگ هم شروع کردی روزی ی قاشق چایخوزی تو چن نوبت بده بذا معدش عادت کنه 

فرنی هم رقیققق مث شیرمادر 

کم کم غلیظش کن

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉  
والا من فقط ميترسم بچه اذيت شه وگرنه خودم كه دوس دارم همين كه واكسنشو زد يكم بهش غدا بدم دلش بالا بي ...

بده نگران نباش دخترمن یکماه فقط فرنی سوپ خوردالان سرسفره غذای خودمون میخوره

2791
2779
2792